May 28, 2011

Mr. Hubby Gie Meeting, Kitorang Stay Kat Rumah Jer

Morning untuk kawan-kawan blogger semua...Apa khabar korang?  Sihat ker semuanya?  Syukur alhamdulillah Lynn sekeluarga sihat walafiat...Cuma biasa la Lynn nie dah terasa kesukaran nak tidur malam...Mengiring kiri tak kena mengiring kanan tak kena...Huhuhuhuh...Jadi bila hari-hari cuti macam hari nie memang lebih seronok stay kat rumah jer...Malas nak kuar jalan...Takut makin penat nanti...

Hari nie Mr. Hubby tak der kat rumah...Mr. Hubby ada Mesyuarat Agung Tahunan untuk office dia...Mesyuarat agung tahun nie buat kat Hotel Goodhope, Skudai...Tak ler jauh mana pun dengan rumah kitorang...


Lynn dengan Qistina stay berdua jer kat rumah...Memang tak kuasa la nak mengikut Mr. Hubby ke Hotel Goodhope nie...Lagipun Mr. Hubby kat sana kena buat kerja...Bukannya sajer-sajer gie jalan...Jadi daripada kitorang berdua nie duk mengacau dia kat sana better la kitorang stay jer kat rumah...Boleh juga buat apa-apa yang patut macam memasak, lipat kain baju, tengok Astro dan macam-macam lagi la...

Insyaallah program Mr. Hubby kat Hotel Goodhope tu sampai tengahari...Lepas lunch dah selesai mesyuarat agung tu...Jadi petang-petang sket boleh la bawa Qistina gie main kat taman ker...Kesian plak tengok anak dara kesayangan kitorang tu tak ke mana-mana weekend nie...Huhuhuhuh...

So apa program korang hari nie?  Sempena cuti sekolah nie...Gie holiday ker?  Atau stay jer kat rumah?  Meh share dengan Lynn meh...