May 25, 2011

Mr. Hubby Excited Sungguh Nak Tengok KONGSI

Assalamualaikum dan salam ceria untuk kawan-kawan blogger...Sihat korang hari nie?  Lynn doakan korang semua okey2 saja yer...Hari nie Lynn nak update citer tentang Mr. Hubby kesayangan Lynn nie...Hehehehehehe...Asyik bercerita pasal Lynn dan Qistina jer kat dalam blog nie kan...Sekali sekala meh tepek plak entry pasal Mr. Hubby...Okey gitew...

Sebenarnya sejak 2 minggu nie Mr. Hubby asyik duk kenen-kenen dengan Lynn nak gie tengok citer KONGSI...Dia memang minat betul dengan hero filem nie...Saper lagi kalau bukan Shaheizy Sam tu...Asal ada jer terkeluar mamat nie kat dalam Astro sure Mr. Hubby akan cakap bila la dapat tengok citer KONGSI nie...

Ini lah dia Shaheizy Sam yang tengah top meletop sekarang nie...Ada ker yang tak kenal dengan mamat nie?


Tapi Lynn kan dah sarat sangat dah nie...Memang dah tak larat dah nak gie tengok wayang dan jalan-jalan kat shopping complex...Kalau betul-betul nak gie beli barang baru la kitorang akan pergi ke Jusco Taman Universiti...Cari barang-barang yang nak dibeli dan terus balik...Dah tak kuasa nak meronda-ronda macam dulu...

Lynn dah offer dah Mr. Hubby gie tengok citer nie dengan Qistina...Biarlah Lynn stay jer kat rumah...Sebab kalau kat rumah Lynn boleh bersenang lenang dan merehatkan diri...Kalau tak larat duduk leh baring-baring...Betul tak...Tapi Mr. Hubby kesayangan Lynn nie tak nak gie tengok dengan Qistina jer...Dia tetap juga nak Lynn ada bersama dengan dia...Nak tengok sama-sama katanya...Alahai...Kesian betul...

Jadi Lynn cakap la dengan Mr. Hubby...Kalau macam tu kita tunggu jer la citer nie kuar kat ASTRO FIRST...Bayar RM15.00 boleh tengok sampai 48 jam...Ulang la berapa kali pun...Betul tak semua?  Kalau nak nampak macam kat panggung wayang, waktu citer tu dimainkan padamkan la semua lampu kat rumah...Yang bagusnya tengok waktu malam la...Dah tu standby la Pop Corn beli kat pasar malam...Memang sebiji la kat panggung wayang...Hehehehehe...

Sekarang nie kitorang tengah tunggu ASTRO FIRST kuarkan iklan pasal citer nie...Bila dah kuar jer sure Mr. Hubby akan cepat-cepat beli citer nie...Percayalah...Hehehehehe...Untuk Mr. Hubby kesayangan Lynn, bawa-bawa bersabar yer...Insyaallah tak lama lagi kuar la citer nie kat ASTRO FIRST...