May 27, 2011

KONGSI, Dah Tengok Dah

Assalamualaikum dan salam pagi Jumaat untuk semuanya...Mcm mana dengan mood korang semua hari nie...Sure tak sabar-sabar nak cuti kan...Kalau budak-budak sekolah memang lagi seronok la...Sebab start esok dah cuti pertengahan tahun sehingga 12 Jun 2011...Hari nie kalau pergi sekolah pun dah tak der mood nak belajar dah...Asyik duk fikir nak cuti jer...Hehehehehe...
Okey la...Entry pagi nie sebenarnya Lynn nak update yang Mr. Hubby dah dapat tengok citer KONGSI dah...Semalam kuar iklan pasal KONGSI akan ditayangkan through ASTRO FIRST...Terus jer lepas balik kerja tu Mr. Hubby beli citer tu kat ASTRO FIRST...Dan kitorang tengok tayangan kul 8.00 malam sambil dinner...Hehehehehe...

Tak der maknanyer nak tengok citer tu dalam suasana gelap gulita macam kat dalam panggung wayang...Sambil tu makan pop corn...Hahahahaha...Tapi sejak Mr. Hubby beli citer petang semalam...Sampai la ke pagi nie channel tak berubah-ubah...On jer TV sure citer tu lagi...Mr. Hubby memang nak khatamkan betul-betul jalan citer KONGSI nie...

Memang dia minat sungguh dengan Shaheizy Sam tu...Tak puas-puas dia tengok Shaheizy Sam tu berlakon...Overall bagi Lynn citer KONGSI nie biasa-biasa jer...Memang betul la cakap yang lain-lain...Dari mula citer tu sehingga la habis asyik babak bergaduh jer...Dan Lynn plak citer-citer gaduh macam nie Lynn tak berapa nak minat sangat...Jadi tak ler berapa fokus sangat kat citer tu semalam...


Anyway tahniah la kepada produksi Filem KONGSI nie...Dengar citer kutipan dah cecah RM7.5 juta...Perghhhh...Memang banyak giler tu...Sure bonus untuk pengarahnya Farid Kamil dan pelakon-pelakon seperti  Shaheizy Sam, Yana Samsudin dan lain-lain banyak nanti...David Teo mesti kasi bonus baik punya la...Percayalah...

Okey la...Lynn nak buat kerja pejabat nie...Nanti ada masa Lynn update lagi yer...Take care semua...