May 26, 2011

Busy Sket Hari Nie

Assalamualaikum dan salam ceria untuk semua...Hari nie Lynn tak dapat nak update sangat la...Tak dapat nak blogwalking dan tinggalkan komen kat blog korang macam biasa...Sebabnya hari nie Lynn busy sket...Sekejap lagi Lynn kena attend satu meeting Jawatankuasa KSK LPP Johor...Nasib baik la buat kat JB jer...Kalau buat kat Batu Pahat memang Lynn tak dapat la nak pergi...Takut terberanak tengah jalan jer nanti...Hehehehehe...

Dan hari nie juga Lynn nak kena kuar ke Pejabat Pos...Nak pos chocolate yang orang order...Harap-harap meeting tak amek masa lama sangat la...Sebab kalau boleh tepat jam 1.00 tengahari Lynn nak berada di Pejabat Pos...Waktu akhir-akhir bulan macam sekarang nie dah tentu ramai yang duk beratur kat Pejabat Pos untuk bayar bil dan sebagainya...Tak sanggup la nak menunggu lama-lama...


Chocolate homemade yang nak diposkan tengahari nie...Mudah-mudahan penghantaran chocolate nie berjalan lancar dan laju yer...Selaras dengan nama perkhidmatannya...POS LAJU...Hehehehehe...Okeylah...Nak gie meeting nie...Take care semua...Nanti Lynn update lagi yer...Adios...