May 12, 2011

Awal Pagi

Assalamualaikum dan salam ceria untuk korang semua...Apa khabar korang hari nie?  Syukur alhamdulillah kitorang sekeluarga sihat-sihat sokmo...Lynn doakan korang dan keluarga pun sihat-sihat juga la yer...

Hari nie Lynn masuk kerja awal tau...Seawal kul 6.45 pagi kitorang dah hantar Qistina ke Tadika Ixora Ria dan terus jer Mr. Hubby hantar Lynn pula ke pejabat...Dan sampai kat pejabat lebih kurang jam 7.25 pagi tadi...Sebenarnya Mr. Hubby kena attend exam KPSL kat Kluang...Hari nie hari ketiga Mr. Hubby exam di Kluang...Mr. Hubby memang tak nak menginap kat Kluang sebab memikirkan keadaan diri Lynn yang dah sarat preggy nie...Hari nie dah masuk 33 minggu tau...Kalau bersalin ikut due date maknanya ada dalam 7 minggu lagi...Tak lama lagi tu...

Tadi sebelum Mr. Hubby bertolak ke Kluang sempat juga la kitorang gie beli kuih dan air sket untuk bekalan makan Mr. Hubby dan kawan sepejabat dia...Semalam diorang tak sempat nak breakfast tau...Memang rushing giler mengejarkan masa...Bertolak dari JB jam 7.30 pagi dan lagi 15 minit nak pukul 9.00 pagi baru sampai kat tempat exam...Tak kan la nak gie minum dulu sedangkan semua orang dah masuk dewan exam...

Jadi hari nie Lynn dah cadangkan awal-awal supaya standby jer beli kuih dan air untuk bekalan dalam perjalanan nanti...At least tak ler kosong perut tu...Walaupun makan yang simple-simple jer...Lynn pun sempat juga la beli sarapan untuk diri sendiri...Hehehehehe...Beli Mee Goreng + Meehoon Goreng dan Karipap 3 ketul...Cukup la tu...Sekejap lagi leh la Lynn sarapan...

Korang plak macam mana?  Awal atau lambat pagi nie?  Dah beli sarapan?  Makan apa jer?  Meh story mory sket dengan Lynn...Owh yer...Semoga Mr. Hubby dapat jawab exam dengan sempurna la yer...Dan kalau boleh biarlah lulus exam kali nie...Ada peluang nak naik pangkat lagi...Erm, okey la...Lynn nak sambung buat kerja plak nie...Take care yer...