May 30, 2011

30 Mei Nak Ke 30 Jun : Tinggal Berapa Hari Jer Tu?

Assalamualaikum dan salam ceria buat semua kawan-kawan blogger dan juga silent reader blog nie...Apa khabar semuanya?  Lynn doakan korang semua sihat dan sentiasa ceria la yer...Syukur alhamdulillah Lynn dan keluarga sihat-sihat sokmo...Kaki Qistina yang merah-merah hari tu pun dah elok dah...

Hari nie dah pun 30 Mei 2011 kan...Due date anak kedua Lynn yang bakal lahir nie pada 30 Jun 2011...Haaaaahhhh...Tinggal berapa hari jer lagi tu?  Tak yah la korang susah-susah nak kira...Meh sini Lynn bagi tahu...


Lagi 31 hari jer lagi nak sampai ke tarikh 30 Jun 2011 tu...Huhuhuhu...Sungguh berdebar-debar nie...Rasa macam baru jer dapat tahu preggy lepas raya hari tu...Sekejap jer masa berlalu kan...Lynn pun tak pasti kali nie Lynn akan bersalin awal atau tepat-tepat ikut due date pada 30 Jun 2011 tu...

Sebenarnya waktu Qistina dulu Lynn bersalin awal 40 hari dari tarikh due date tau...Memang cepat kan...Dan syukur alhamdulillah Qistina okey...Harap-harap kali nie biar la baby lahir dalam bulan Jun juga...Means tak la cepat sangat...Dan mudah-mudahan segala-galanya dipermudahkan dan Lynn serta baby dalam kandungan nie sihat walafiat...Korang doakan sama yer...

Okeylah...Lynn nak sarapan nie...Bawa bekal nasi goreng hari nie...Rajin plak nak masak nasi goreng subuh-subuh tadi...Hehehehehe...Korang dah sarapan?  Makan apa jer tu?