April 7, 2011

Yieeehhhhaaa...

Syukur Alhamdulillah...
Isnin lepas Lynn baru jer terima something...
Jeng jeng jeng...
Nuffnang dah poskan Lynn cheque kedua Lynn...
Seronok sangat...


Walaupun jumlahnya tak seberapa...
Tapi kira okey la tu...
Dengan berblogging Lynn boleh dapat RM kan...
Tak der nyer dermawan yang sajer2 nak bagi RM kat kita...
Betul tak?

Untuk Tuan Nuffnang...
Tq so much yer...
Saya akan selalu upkan traffic blog supaya ada iklan Nuffnang berkunjung dan lekat menjadi BE kat blog saya yang tak seberapa nie...
Hehehehehe...

Okeylah...
Nak isi borang cheque nie...
Nanti nak minta adik office boy kat pejabat Lynn nie bank in kan...

P/S : Korang ada dapat cheque dari Nuffnang x?