April 30, 2011

Pagi Sabtu

Morning semua...
Korang dah bangun ker?
Dah mandi? Dah sarapan?
Ambooooooooiiiiiii...
Banyaknyer tanya...
Hehehehehe...

Apa program korang semua hari nie?
Tanya lagi...
Sure ada program yang best kan...
Kalau ada di antara korang yang x der program...
Lepak jer kat rumah...
Leh rehat-rehat sambil tengok movie baru kat Astro First...
Ada Hikayat Merong Mahawangsa...
Untuk siapa yang belum tengok lagi beli jer...
Rugi tau tak tengok movie tu...

Hari nie Lynn nak gie hantar chocolate...
Ada kawan tempah untuk hantaran adik nya...
Lepas tu maybe nak gie cari barang-barang baby...
Tapi tak sure lagi nak gie beli kat mana...
Tengok la nanti mood Mr. Hubby nak bawa ke mana...

Okey la...
Nanti ada masa Lynn update lagi yer...
Enjoy weekend korang...
Take care semua...