April 30, 2011

Memperkenalkan Blog Homemade Chocolate Saya

INI ADALAH STICKY POST...UNTUK ENTRY YANG BARU SILA KE BAWAH YER...

Assalamualaikum dan salam ceria untuk semua kawan-kawan blogger...Syukur alhamdulillah kita masih berpeluang bernafas di bumi ALLAH S.W.T nie...Hari nie Lynn memang lambat sket update entry untuk blog nie...Sebabnya Lynn sibuk update entry kat blog lagi satu...Dah tu nak siapkan kerja-kerja pejabat lagi...Jadi tak menang tangan la juga hari nie...Dah tengahari nie baru la ada masa sket untuk update kat blog nie...

Kalau korang semua mengikuti perkembangan diri Lynn dan family dah tentu korang maklum yang Lynn sekarang ada buat business kecil-kecilan...Business Homemade Chocolate yang biasa-biasa jer tapi Lynn dan Mr. Hubby menaruh harapan yang tinggi juga kat business nie...Sebab bagi kami berdua, sumber rezeki tu ada di mana-mana...Sama ada kita pandai atau tidak untuk mengolahnya...Dan kami sentiasa berharap business kecil-kecilan ini mendapat sambutan...

Mr. Hubby memang memberi sokongan padu dari segi nasihat dan tenaga kerja untuk isteri dia nie...Mr. Hubby la yang akan membawa Lynn ke kedai setiap kali nak beli barang dan turut sama membantu waktu buat chocolate nie...Memang baik hati Mr. Hubby Lynn nie...Malah dia juga sebenarnya pencetus untuk Lynn buat business nie...Dia juga yang mengeluarkan modal untuk Lynn pergi belajar buat homemade chocolate...Dan jangan tak sangka yang Qistina pun membantu juga...Membantu kitorang makan chocolate...Hehehehehe...

Di atas kesempatan yang ada nie Lynn nak memperkenalkan blog Dari Hati - Homemade Chocolate...Masih lagi dalam usaha mencantikkan dan Lynn tengah kumpul bahan-bahan untuk menjadikan blog nie lebih menarik...Lynn sebenarnya nak ubah setting tulisan dan macam-macam lagi tapi line internet kat office nie tak berapa nak elok la...Jadi setakat nie itu jer yang mampu Lynn buat untuk memastikan business kecil-kecilan nie ada blog yang sendiri...


Kalau korang semua berminat untuk tempah chocolate boleh la contact Lynn yer...Dengan cara memberi  comment kat shoutbox di blog Dari Hati - Homemade Chocolate Lynn tu...Tak pun korang leh contact Lynn di talian 013-7660226...Leh request chocolate macam mana yang korang nak...Insyaallah Lynn akan buat yang terbaik untuk korang semua...Dan kalau baik hati meh la follow blog nie ramai-ramai yer...Tinggalkan jejak supaya Lynn leh trace balik korang dan berkunjung pula ke blog korang...Okey la...Lynn nak solat Zuhur nie...Take care semua...