April 11, 2011

Homemade Chocolate Untuk Tempahan

Assalamualaikum dan salam sejahtera untuk semua...Weekend lepas Lynn habiskan masa dengan membuat chocolate...Sebenarnya ada tempahan dari seorang kawan...Dia nak White Chocolate + Oreo dan Marble Chocolate + Filing...Dia memang arr penggemar White Chocolate nie...Jadi Lynn buat la order yang dia nak tu...


Exactly macam kat atas tu tapi yang dia punya dalam kotak kecik sket...Ada 16 ketul chocolate...Dan kebetulan Lynn buat tempahan untuk kawan Lynn tu, Lynn pun buat la sekali sample chocolate untuk diberi kepada kawan-kawan office Lynn dan Mr. Hubby...

Selain daripada yang kat atas tu, Lynn ada juga buat chocolate yang nie...

 Yang nie kotak kecik jer...Leh muat 6 ketul...

 Yang nie kotak untuk 16 ketul...Ada macam-macam flavor...Variety of chocolate...Ada plain chocolate + filing, colorful chocolate + filing dan white chocolate + oreo...Filing Strawberry, Blueberry & Mint...

 Sama dengan yang atas tu...Cuma Lynn ubah jer chocolate kat dalam tu...Lebih lovely dan sesuai la untuk pasangan kekasih...

Yang nie yang paling besar sekali...Leh isi 35 biji chocolate beraneka flavor dan bentuk...Dan leh letak perkataan sepeti Happy Birthday, Happy Anniversary, I Love You...Terpulangla pada yang nak order...

Untuk kawan-kawan blogger semua, kalau ada yang berminat nak buat tempahan boleh la hubungi Lynn atau tinggalkan message kat shoutbox yer...Lynn belum siapkan lagi satu blog tentang chocolate nie...Tengah dalam proses pembikinan nie...Hehehehe...