April 18, 2011

Heavy Rain + Heavy Traffic Light

Assalamualaikum dan salam ceria untuk semua...Huhuhuhuhuh...Di awal pagi Isnin nie...Johor Bahru dilanda hujan lebat dan jammed sokmo...Aduhai...Nasib baik la Lynn sampai tak lewat sangat tadi...Kalau tidak memang punch kad Lynn bertukar warna juga next month...Tak sanggup lor...Nak merasa pakai kad warna HIJAU tu...Huhuhuhuhuh...

Weekend lepas kitorang sekeluarga tak gie mana-mana pun...Lepak jer kat rumah...Mr. Hubby ada juga gie ke tempat kerja dia...Tapi Lynn memang stay kat rumah jer...Kuar sekejap jer gie beli barang untuk buat chocolate...Ada tempahan dari beberapa orang kawan...Syukur Alhamdulillah...Ada juga rezeki Lynn di situ...

Nanti Lynn updatekan citer tentang tempahan terbaru Lynn yer...Walaupun dah ada kat blog Dari Hati - Homemade Chocolate...Tapi Lynn tetap nak tepek juga kat sini...Sajer jer nak bagi korang tengok...Dan kasi up sket traffic kat blog nie...

P/S : Syok jer dengar orang gie berjalan-jalan...Nak juga joint tapi Lynn tak berani la...Lynn risaukan keadaan uri Lynn nie...Selagi tak bersalin selagi tu la larangan untuk berjalan-jalan dan bersuka ria nie akan berkuatkuasa...Huhuhuh...