April 18, 2011

Hasil Kerja Weekend Lepas

Actually weekend lepas Lynn memang tak rancang nak ke mana-mana pun...Kalau kuar pun just gie beli barang-barang buat chocolate jer kat Taman Perling...Then lepas tu terus balik rumah...Lunch dan dinner semuanya kat rumah...Cuma breakfast jer kat luar...Lynn memang dah kurang dah berjalan ke sana sini...Semuanya gara-gara plasenta previa type 1 yang doktor sahkan awal bulan April lepas...Jadi Lynn tak nak la jadi lagi worst...Kena la ikut nasihat doktor...

So hari Sabtu lepas Lynn pun spend la masa buat tempahan chocolate...Tak ler banyak sangat pun tapi syukur alhamdulillah sejak mulakan bisnes kecil-kecilan nie tempahan tak putus-putus Lynn terima...Mr. Hubby pun seronok jer tengok Lynn dapat tempahan...Maybe nie la yang dikatakan rezeki anak dan keluarga...

So nak tengok hasil kerja Lynn untuk tempahan kali nie...

 Set yang nie Fizah dari Rengit tempah...Sebanyak 3 set semuanya...Dan Fizah datang pick up sendiri kat rumah Lynn...


 2 set yang kat atas nie tempahan dari Kak Salina...Suami dia satu pejabat dengan Lynn...Selain 2 set yang dia tempah nie, dia ada juga tempah 2 set yang 6 pieces macam Fizah tempah tu...


Yang nie plak tempahan dari Ryna Taiping...Ada 16 pieces White Chocolate + Oreo, 5 Colourful Chocolate + Strawberry Filing dan 4 Plain Chocolate + Blueberry Filing...Lynn nak poskan oreder Ryna nie hari nie...First time Lynn nak pos chocolate tau...Harap-harap semuanya okey la...Hope tak cair dan tunggang terbalik chocolate tu...Sebab Lynn dah packing seperti mana yang diajar oleh cikgu Lynn...

Jadi itu la hasil kerja Lynn pada hari Sabtu tu...Insyaallah dalam 2 hari nie Lynn akan buat lagi tempahan...Kak Salina ada order lagi dan kali nie untuk hadiah hari jadi anak saudara dia...Nanti Lynn updatekan yer...