April 20, 2011

Happy 4th Birthday To You

Entry petang nie Lynn, Mr. Hubby dan Qistina nak wish Happy 4th Birthday untuk Aqilah...Aqilah nie sepupu Qistina..Anak kepada adik Mr. Hubby...Hari nie hari lahirnya yang ke 4...Sekejap jer masa berlalu kan...Rasanya macam baru jer tengok Aqilah waktu baby...Sedar-sedar dah pun berusia 4 tahun anak dara nie...Hehehehe...


Kami sekeluarga doakan Aqilah dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...Semoga Aqilah menjadi anak yang solehah, baik dan pintar yer...Jangan nakal-nakal dan sentiasa patuh cakap Ibu dan Ayah yer...Mama, Papa dan Qistina hutang birthday present dulu...Insyaallah ada rezeki nanti kita jumpa dan celebrate your birthday okey...