April 21, 2011

First Time Nie

Assalamualaikum dan salam ceria...Apa khabar semuanya? Harap-harap semuanya okey la yer...Hari nie dah pun hari Khamis kan...Esok dah Jumaat...Sekejap jer masa berlalu kan...Hari nie usia kandungan Lynn dah pun 30 minggu...Tak sabar rasanya menantikan kelahiran anak kedua Lynn dan Mr. Hubby nie...Memang la excited sangat-sangat...

Okey la...Hari nie Lynn nak share dengan korang semua tentang hasil kerja Lynn...Sebenarnya Lynn baru first time dapat order macam nie...Teragak-agak juga nak buat tapi tekad jer...Sebab kalau tak mencuba mustahil nak tahu berjaya atau tidak...Jadi waktu Lynn cuti hari tu Lynn spend la masa Lynn untuk buat order nie...Kebetulan Qistina kat Tadika dan Mr. Hubby plak dah ke tempat kerja semula...Jadi semangat dan mood nak buat order nie pun sungguh la baik...

Order nie Lynn dapat dari Kak Salina...Dia minta Lynn buatkan yang ada ucapan macam nie untuk anak saudara dia...Jadi ini la hasil kerja Lynn yang pertama...Rasa happy sangat sebab dah berjaya buat...



Disebabkan yang nak diberinya budak berusia 5 tahun jadi Lynn rasa tak perlu la nak letak ribbon ke apa...Sebab dah tentu la membazir jer kat situ...Simple box dengan simple decoration dah memadai...Jadi untuk kawan-kawan blogger semua yang berminat nak tempah chocolate macam nie leh la contact Lynn...Insyaallah leh dapat harga promosi nanti...

P/S : Lynn terfikir gak nak buat giveaway la...Sempena nak promosikan blog Dari Hati - Homemade Chocolate Lynn tu...Hadiahnya dah tentu la chocolate...Apa pendapat korang?