April 22, 2011

Duk Tengok Gambar Kecik-Kecik

Assalamualaikum...Fine, hari nie dah pun hari Jumaat...Macam tak percaya esok dah cuti...Sebenarnya dah ada dalam kepala dah agenda untuk hari esok...Nak gie mencari barang-barang keperluan baby yang masih belum dibeli lagi...Tak ler banyak mana pun barangnya tapi memang wajar dibeli la...Sebab yang Qistina punya semuanya dah lama sangat...Kalau baju-baju tu semuanya dah kuning-kuning belaka...Almaklumlah dah dekat 4 tahun x digunakan...Nanti Lynn update citer pasal tu kemudian la yer...

Hari nie sebenarnya Lynn nak share dengan korang gambar-gambar Qistina waktu dia kecik dulu...Actually Lynn dan Mr. Hubby frust betul sebab gambar dia waktu mula-mula lahir dulu dah hilang sebab HP Mr. Hubby masuk virus...Habis semua gambar-gambar dalam memory kad tu...Jadi yang ada kat simpanan kitorang cuma gambar-gambar Qistina waktu usia dia dah 5 bulan ke atas la...Korang layan la gambar-gambar yang ada nie yer...

 






Daripada gambar-gambar kat atas tu apa pendapat korang tentang my lovely anak dara nie waktu kecik-kecik dulu?  Yang Lynn dan Mr. Hubby perasan Qistina memang arr tembam dan semangat giler dulu...Pipi dia tersangat la tembam dan rasa macam nak gomol-gomol jer...Hehehehehe...Tapi Qistina sekarang dah tak macam tu dah...Dah kurang sket tembamnyer...



Berbeza sungguh kan...Hehehehe...Erm, okey la...Sebenarnya tak der idea nak update apa nie...Itu pasal la duk godek gambar-gambar lama nie...Tiba-tiba ada plak terfikir nak tepek kat blog...Itu yang timbul entry nie...Jumpa lagi di next entry...Take care semua...