April 19, 2011

Check Up dan Terus Cuti

Assalamualaikum dan salam ceria untuk korang semua...
Sihat ker?
Hari nie Lynn ada check up...
Yang ke berapa kali Lynn tak ingat la plak...
Sebab dah selalu sangat gie check up nie...
Yang pasti check up kali nie...
Di Klinik Desa Kangkar Pulai jer...

Harap-harap segalanya okey la yer...
Last time Lynn timbang berat Lynn 71 kg...
Kali nie entah berapa kg la plak yer...
Hope tak naik banyak la...
Makan tak ler banyak mana pun...
Tapi pelik gak sebab berat naik jer...
Huhuhuhuhu...

Hari nie Lynn amek cuti tau...
Jadi tak dapat la nak blogwalking ke blog korang...
Entry nie pun entry autopublished...
Tapi korang jangan la plak tak datang blog Lynn...
Datang jer...
Nanti tinggalkan jejak dan of course la Lynn akan balas jejak kasih korang tu...

Okeylah...
Take semua yer...