April 9, 2011

Buat Per Tu?

Assalamualaikum dan salam ceria buat semua...
Korang tengah buat per tu?
Masih bersenang lenang di atas katil...
Atau tengah breakfast sekarang nie?

Erm, hari nie kitorang tak bercadang nak ke mana-mana pun...
Walaupun kat Persada ada HomeFair...
Tapi kitorang tak berminat pun nak pergi...
Sebabnya dah tentu la Mak Yong Lynn nie tak leh renyah sangat...
Kang tak pasal-pasal plak bleeding...

Insyaallah kalau kesihatan mengizinkan...
Lynn nak buat chocolate hari nie...
Nak buat sample...
Dah tu nak amek gambar chocolate tu banyak-banyak...
Nak jadikan bahan untuk blog lagi satu...
Moga ada kekuatan la nak buat semua tu...

Barang-barang nak buat chocolate dah pun Lynn beli...
Jadi memang la kena buat chocolate...
Kalau tak nanti membazir jer beli barang dan attend kelas...
Betul tak?

Sambil tu Lynn nak masak-masak juga hari nie...
Nak spend masa yang berkualiti dengan Mr. Hubby dan Qistina...
Apa program korang hari nie?
Shopping, jalan-jalan, makan-makan?
Share la dengan Lynn kat sini...