March 10, 2011

Tahniah For My Dearest Friend Fikaryna

Hari nie sampai jer kat office Lynn dapat satu message from Fikaryna...Actually dia nie kawan blogger yang berada di Taiping...Walaupun kitorang tak pernah bersua muka tapi dia memang baik...In fact i should call her kakak tau sebab usia dia 2 tahun lagi tua daripada Lynn...Hehehehehe...

Ryna message Lynn yang dia dah selamat melahirkan baby boy yang sangat comey pada 8 Mac 2011 di Hospital Taiping...That's why la blog dia tak berupdate lately nie...Rupanya dah dapat baby boy dah Ryna nie...Dia ada send MMS pada Lynn...Korang nak tengok tak gambar baby boy dia...Very cute lor... 

Nama baby boy kesayangan Fikaryna nie adalah Muhammad Affan Zhafran...Kulit memang putih melepak kan...Hehehehehe...Geram Lynn tengokkan...Kalau la JB nie dekat dengan Taiping nak juga Lynn berkunjung ke Taiping melawat Ryna dan baby Affan...Tak per...Maybe bila Affan dah besar sket la la ajak Ryna gathering kat mana-mana...

Jadi Lynn nak ucapkan sekali lagi tahniah untuk Fikaryna kerana telah mendapat cahaya mata sulung...Semoga menjadi ibu bapa yang cemerlang dalam mendidik dan membesarkan baby Affan yer...Insyaallah ada rezeki nanti kita akan berjumpa plak...Tapi lepas Lynn dapat baby la yer...Hehehehehe...Selamat berpantang yer Ryna and take care...