March 7, 2011

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami

Petang nie tadi Lynn belek-belek la bloglist Lynn...Ada satu Giveaway yang sangat menarik dan membuatkan hati Lynn tertarik untuk joint...Hehehehehe...New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami yang berlangsung dari 1 Februari - 20 Mac 2011...Tinggal beberapa hari jer lagi nak habis nie...Baru la nie Lynn sedar ada giveaway yang menarik nie...

Giveaway nie ada 2 kategori tapi Lynn nak joint yang first kategori tu...Kategori Beautiful Mom To Be...Almaklumlah sekarang nie kan tengah preggy anak kedua...Bukan senang nak dapat joint Giveaway yang macam nie kan...


Syarat-syarat penyertaan dah pun Lynn laksanakan...Dah buat satu entry khas, linkkan terus ke blog KedaiGambarKami, letakkan blog KedaiGambarKami dalam bloglist Lynn dan letakkan badge di sidebar blog Lynn...Kalau ada rezeki menang memang sesuai sangat la shoot pada bulan Mei 2011 tu sebab usia kandungan dah 8 bulan waktu...

Kenapa Lynn nak sangat menang dalam Giveaway nie?
Lynn nak menang sebab Lynn nak mengabadikan gambar-gambar kenangan sewaktu mengandungkan anak kedua Lynn nie...Saat mengandung nie merupakan saat yang indah dalam hidup seorang wanita dan sangat besar pengorbanannya terhadap keluarga...Sekiranya dapat diabadikan di dalam sebuah album dah pasti Lynn rasa seronok sangat dan boleh dijadikan kenangan sepanjang hayat...

Sekiranya ada rezeki menang Giveaway nie Lynn nak photoshoot tersebut diadakan di Kluang...

Ini buktinya Lynn tengah preggy...Nampak chubby sungguh Lynn kan...Hehehehe...

P/S : Moga ada rezeki untuk Lynn la yer...Korang doakan la Lynn berjaya...