March 2, 2011

Ke Bagan Lalang

Selepas jer kitorang makan ice cream kat Ice Room, perjalanan diteruskan ke Bagan Lalang...Bertolak dari Nilai kira-kira kul 4.30 petang dan sampai di Bagan Lalang jam 5.30 petang...Tak ler jauh sangat nak ke Bagan Lalang nie tapi disebabkan banyak kenderaan tu yang amek masa 1 jam tu...

Sampai jer di Bagan Lalang, kitorang terus menuju ke satu restoran yang agak famous kat sana...Gie booking tempat dulu...Tapi sayangnya tak dapat tempat yang kitorang nak...Huhuhuhuh...Tak per la...Asalkan dapat meja dah kira okey la tu...Lepas tu terus kitorang menuju ke pantai...Niat memang nak bagi kanak-kanak yang ada mandi pantai...

Entah macam mana waktu kitorang datang tu air tengah surut...Jadi memang jauh ke tengah la kalau nak jumpa air...Kesian betul tengok Qistina, Aqilah dan Damia...Tak dapat la diorang nak mandi pantai...Aktiviti mandi manda tu kitorang gantikan dengan bermain layang-layang...Sambil main layang-layang sambil tu juga duk korek2 pasir pantai tu tengok ketam kecik...Hehehehehe...

First sekali nak tepek gambar anak dara kesayangan Lynn nie...Hehehehe...Jatuh cinta betul la dengan gambar nie...Rasa macam nak balik jer sekarang gomol2 Qistina kat rumah...Wakakakaka...

Anak manja papa dia...Nak main layang-layang dah tentu la papa Qistina yang akan pantau...Tak kan la mama dia nak pantau kan...Terberanak nanti Lynn kat pantai Bagan Lalang tu...Haru dibuatnya...Huhuhuhu...

Layang-layang Qistina berterbangan di langit...Tak ler tinggi sangat pun...Hehehehe...

 Akhirnya janji nak bawa Qistina gie main layang-layang terlaksana juga...Hari tu Qistina sampai merajuk nak main layang-layang kat Festival Layang-Layang Antarabangsa Pasir Gudang kan...Tapi kitorang tak layankan...Kali nie bagi dia happy-happy sambil main layang-layang kat Pantai Bagan Lalang...

 Kasi chance Aqilah plak main layang-layang...Sharing is caring kan...

Nak posing juga la...Aksi Qistina memang terover gedik waktu nie...Hahahahaha...Lynn yang amek gambar dah tergelak dulu tengok dia posing macam tu...

Mr. Hubby layankan Damia yang tengah syok main layang-layang...They share same birthday tau...

Bergambar kenangan dengan my lovely MIL...With the kids too...

Of course tak lupa bergambar dengan my lovely husband...Love you so much la dear...Muaaahhhss...

Last but not least...Mak Yong pun nak gak main layang-layang...Walaupun sekadar action jer...Hahahahaha...Siap pose amek gambar plak tu...Korang layankan jer la yer...Hehehehe...

Lepas nie akan ada entry menyusul yer...Entry makan-makan plak...Maybe petang nanti Lynn akan cari masa untuk buat entry tu...Okey la...Take care semua...