March 15, 2011

I Need To Rest

AUTOPUBLISHED ENTRY

Assalamualaikum dan salam ceria untuk kawan-kawan blogger...Disebabkan Lynn tersangat la risau dengan keadaan uri Lynn nie...Maka hari nie Lynn akan bercuti untuk berehat-rehat di rumah...Lagipun next week Lynn ada check up kat Klinik Desa Kangkar Pulai...Dan kalau boleh biar la segalanya okey...Lynn dah tak sanggup dah nak alami pendarahan lagi...

Lynn akan cuba sedaya upaya untuk merehatkan diri dan minda supaya semuanya akan okey sehingga la Lynn selamat melahirkan baby yang ada dalam kandungan Lynn nie...Moga dipermudahkan la segala urusan nanti...Insyaallah...Jadi kalau ada entry selepas nie maka semuanya adalah AUTOPUBLISHED ENTRY yer...Lynn akan pastikan blog nie tak sunyi...Hehehehe...

Kalau korang berkunjung ke blog Lynn jangan lupa tinggalkan jejak yer...Sama ada komen di entry atau pun jerit jer kat kotak ShoutBox tu...Lynn akan membalas semua jejak-jejak yang korang tinggalkan tu...Insyaallah...Okey la...Sampai jumpa di next entry...Take care...