March 2, 2011

First Award Untuk 2011

Seronok betul la Lynn hari nie...Kerja dah la x banyak then masa untuk berblogwalking plak banyak kan...Jadi gie la blogwalking dan tinggalkan komen kat blog2 yang Lynn suka nak komen...Tiba-tiba pagi tadi dah ada satu entry tentang top commentators yang bertuah dari blog Niezzreenamemory Part 2...

Dan balik jer dari lunch ada entry menyusul Award Untuk 9 Pengomen Yang Hot...Hehehehe...Very the HOT okey...Lynn jatuh tempat ke 6...Dan setiap pengomen yang bertuah nie dapat award masing-masing...Tak kongsi dengan saper2 pun...So lucky okey...


Last year memang jarang bagi komen kat blog Reena nie...Tapi this year sangat teruja nak komen sebab blog Reena dah masuk dalam bloglist wajib dikunjungi tiap hari...Dan entry2 Reena memang sangat best...Nak tahu kenapa best...Lynn suka sangat tengok gambar2 yang ada kat dalam blog dia...Very clear tau...Lynn teringin nak post gambar besar2 macam kat blog dia...Tapi tak leh...Entah apesal agaknya...

Rasa macam nak betulkan balik setting blog Lynn nie...Macam kecik sangat spacenyer...Tengok blog orang lain gambar semuanya clear2 dan siap boleh ada 3 column lagi...Lynn nie tak reti nak buat macam tu la...Huhuhuhuhu...Saper2 yang terror please help yer...

Okey la...Just nak kongsi citer award tu dengan korang semua...Hope lepas nie ada la lagi award lain yang akan menyusul...Hehehehe...Untuk Reena...Tq so much yer sebab bagi award tu pada Lynn...Lynn akan terus komen yer lagi lepas nie...Supaya ranking tu naik lagi...

Take care semua...Will update lagi lagi later...Adios...