February 24, 2011

Update Tentang Qistina

Korang buat per tu? Busy sokmo ker semuanya? Lynn petang nie dah tak busy dah...Kerja-kerja semua dah siap...Petang nie Lynn just nak update tentang Qistina sket...

 
Anak dara nie sejak dia tahu yang Lynn preggy...Dia suka sangat cium perut Lynn tau...Kat rumah bila berpeluang sure dia akan cium...Dan setiap kali gie hantar dia ke school...Lepas dia salam dengan Mr. Hubby dan Lynn...Comfirm dia akan cium perut Lynn...Dia tahu kat dalam perut Lynn nie ada adik dia...Dan memang nampak sangat yang dia pun excited nak dapat adik...Hehehehe...
 
Rasa seronok tau bila tengok karenah dia macam tu...Sebab Lynn pernah dengar orang sok sek sok sek...Diorang cakap kalau budak dah besar sket baru nak dapat adik...Sure nanti budak tu akan rasa macam iri hati bila ibunya mengandung...Qistina tak plak macam tu...Walaupun baby masih dalam perut...Dia anggap macam adik dia dah lahir...Buat apa-apa mesti dia akan mention baby...

Setiap kali nak makan....Dia akan agihkan tempat duduk untuk semua orang...Untuk Papa, Mama, Baby dan dia sendiri...Kadang-kadang tu bila Papa dia sajer duduk kat tempat Baby...Dia akan marah...Hehehehe...Dan baru-baru nie Papa dia ada bagi tahu Lynn...Qistina dah pandai melukis gambar orang...What i mean bukan la gambar potret bagai...Tapi macam kartun la...Ala-ala orang lidi tu...Cuma ada cantik sket la dari orang lidi...Hehehehe...
 
Malam nanti Lynn nak minta dia lukis...Lynn nak tengok sendiri...Dan kalau betul dia boleh lukis...Lynn nak suruh dia lukis gambar Lynn, Mr. Hubby dan dia sendiri...Nak tengok daya imiginasi dia...Nak tengok macam mana dia membezakan gambar perempuan dan lelaki...Insyaallah kalau dia berjaya, esok Lynn buat entry khas tentang lukisan dia yer...Biar korang plak tengok...
 
Owh yer...Lagi satu...Baru-baru nie Mr. Hubby ada tanya Qistina...Kalau kita dapat baby boy, nak letak nama apa...Korang nak tahu apa dia jawab?  
 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Kita letak jer nama baby boy tu Ben 10...
 
 
 Huahuahuahuahua...Sabar jer la kitorang mendengarnya...Dua tiga kali juga tau kitorang tanya pada masa dan tempat berlainan...Itu la juga nama yang dia nak letak untuk adik dia kalau dapat baby boy...Nak kata dia minat sangat tengok Ben 10 tak nampak plak Lynn...Jarang sangat dia tengok citer Ben 10 tu...Tapi entah macam mana boleh plak dia pilih nama tu...Hehehehehe...

Itu la serba sedikit update tentang Qistina...Tak lama lagi jadi kakak la dia...Lagi 3 bulan lebih jer...Sekejap jer masa berlalu kan...Sedar tak sedar dah masuk 22 minggu usia kandungan Lynn...Tak sabar rasanya nak menantikan kehadiran orang baru dalam keluarga kecil kami nie...