February 14, 2011

Simple Tapi Menarik

Tadi Lynn dapat satu message kat FB Lynn...Setelah lama x buka FB hari nie Lynn curi2 buka FB tau...Huhuhuhu...Sabar jer la...Message tu dari Modkebaya...Erm, ada collection terbaru dari Modkebaya...Korang pernah tengok tak koleksi2 dari Modkebaya nie? Located kat Singapore dan design baju yang ada walaupun simple tetap nampak menarik...






Dalam banyak2 baju yang ada, Lynn berkenan betul dengan design yang warna putih tu...Kalau amek design nie dan buat baju warna lain agak2 korang okey tak? So kalau korang nak tengok design2 lain yang ada kat Modkebaya nie...Boleh la gie web site diorang yer...Cuci2 mata dulu dan pilih la yang mana berkenan...Nak tempah dengan diorang pun bagus juga...Sebab design nie design diorang kan...