February 16, 2011

Ramai Yang Cari Spaghetti Carbonara

Lately nie Lynn perhatikan ramai betul yang search Spaghetti Carbonara kat blog Lynn nie...Korang tak percaya?  Ini buktinya...


Korang klik kat image tu kalau nak bagi clear sket...This week jer 119 pencarian tentang Spaghetti Carbonara nie kat blog Lynn tau...Info-info nie Lynn dapat dah tentu la dari Nuffnang...Nasib baik ada Nuffnang jadi tahu la juga apa benda yang korang search dan tersangkut kat blog Lynn nie...Kadang2 tu ada juga yang search Lynn Hamzah...Heheheheh...Terperasan glamour la sekejap owner blog nie...Hahahahahaha...

Untuk pengetahuan korang Lynn pernah buat entry tentang Spaghetti Carbonara nie...First time Lynn cuba buat resepi nie dan memang arr sangat melazatkan...Tapi untuk mereka-mereka yang tengah diet dan bercadang untuk kuruskan badan Lynn sarankan korang jangan la cuba nak masak resipi nie...Sebabnya nanti bila dah masak korang sendiri tak dapat nak tahan nafsu makan korang tu...Sure nak bertambah jer nanti...Usaha nak reducekan kg korang dah tentu tak tercapai kalau asyik nak makan Spaghetti Carbonara nie...

Jadi untuk mereka-mereka yang tak nak diet dan nak try masak sendiri Spaghetti Carbonara nie boleh la jenguk entry Spaghetti Carbonara Ala Lynn Hamzah dan Nak Tengok Spaghetti Carbonara Ala Lynn Hamzah...Lynn nie memang rajin gak masak walaupun tengah preggy tapi jarang sekali nak tepek gambar masakan dan resepi kat blog Lynn nie...Al maklumlah masak ala kadar jer...Sekadar nak bagi Mr. Hubby dan Qistina makan...Bukan nak jadi chef terkenal pun...Cuma jadi chef di hati ahli keluarga jer...Tapi bila tengok ramai yang search resepi kat blog Lynn nie...Terdetik gak nak buat entry-entry masakan lepas nie...Mana tahu leh up kan traffic blog nie...Dan mana tahu lepas tu berduyun-duyun plak BE dari Nuffnang...Hehehehehe...