February 17, 2011

Bulan Birthday

Salam ceria untuk korang semua...Bulan Februari nie sebenarnya bulan Birthday untuk family Mr. Hubby...Dalam family Mr. Hubby ada 3 orang yang sambut birthday...Pada 24 Februari 2011 nie birthday my beloved Mother In Law...MIL Lynn menyambut hari lahir yang ke 52 pada tahun nie...


Dan pada 26 Februari 2011 plak birthday Mr. Hubby kesayangan Lynn dunia akhirat...Hehehehe...This year your age turn 30 tau...Dah masuk fasa baru dalam hidup...


Dan little cutie Damia, anak buah Lynn pun menyambut hari lahir yang ke2 pada 26 Februari nie...Berkongsi tarikh dengan my lovely Mr. Hubby...

Jadi entry hari nie Lynn nak minta pendapat korang semua...Lynn nak buat small celebration for those yang Lynn sayang nie...Kalau korang nak suggest biar la tempat tu di 3 kawasan berikut sahaja...Selangor, Negeri Sembilan atau W.Persekutuan Kuala Lumpur...

Tak mau suggest tempat yang selain tu yer...Please...Sangat-sangat memerlukan khidmat nasihat dari korang...Tolong Lynn yer...Al maklumlah Lynn nie mana la tahu sangat tempat makan yang best kat area-area sana...Jumlah ahli keluarga yang akan joint tak la ramai sangat...8 orang dewasa dan 3 orang kanak-kanak...Kecil jer family kitorang...Hehehehe...