January 24, 2011

Sorry Yer...Blog Nie Bukan Blog 18SX...

Huhuhuhuhu...
Baru sekejap nie tadi Lynn buka akaun Nuffnang Lynn...
Konon nak tengok UV Lynn la untuk hari nie...
Ceh...Berangan sajork...
Macam la blog nie fofular sangat sampai UV cecah ribu riban satu hari...
Jadi sajer la tengok keywords untuk hari nie kan...
Nak tahu apa yang appear?


Ada keywords "Menghisap Susu Jiran"...
Alamak...
Apa maksudnya tu ek? 
Macam 18SX jer...
Alahai...
Saper la yang search keywords tu ek...
Dan kenapa la blog Lynn yang suci, bersih dan halal nie plak terjebak ek...
Huhuhuhuh...

Jadi untuk mereka-mereka di luar sana...
Yang ada search keywords tersebut...
Lynn nak maklumkan yang blog Lynn bukan blog 18SX yer...
Korang jangan harap la dapat tengok atau baca yang 18SX kat blog Lynn nie...
Korang gie la cari kat tempat lain yer...