January 18, 2011

Second Check Up

Salam pagi Selasa untuk semua kawan-kawan blogger yang Lynn sayangi...Semoga korang semua sihat belaka la yer...Untuk makluman korang entry pagi nie merupakan entry autopublish yer...Apesal bukan entry live dari Lynn Hamzah?  Hehehehehe...Sebenarnya pagi nie Lynn gie second check up kat Klinik Desa Kangkar Pulai...

Dan check up kali nie Lynn dikehendaki meminum air gula yer...Owh...Entah macam mana la keadaannya nanti...Dulu waktu preggykan Qistina, Lynn kena minum gak air gula nie...Sebab dalam family Lynn memang ada sejarah Diabetes nie...Jadi dah tentu la untuk preggy kali kedua nie Lynn kena minum juga air gula tu...Untuk pengalaman secara detail meminum air gula nie Lynn akan update lepas selesai second check up Lynn nanti...Lynn akan update secara detail supa dapat dijadikan panduan untuk kawan-kawan blogger yang lain...

Selain risaukan pasal minum air gula nie, Lynn tengah duk fikirkan tentang berat Lynn nie...Sejak dua minggu nie selera makan Lynn dah ada dan tak der la muntah-muntah lagi...Setakat loya waktu gosok gigi jer...Dan Lynn sungguh pasti yang berat badan Lynn akan bertambah...Kalau first check up bulan lepas berat Lynn hanya 61 kg tapi entah berapa la berat Lynn untuk second check up nie yer...Adakah akan naik mendadak atau just naik ikut kg yang ditetapkan...Aduhai...

Korang semua doakan second check up nie berjalan lancar yer...Huhuhuhu...Agak nervous nie...Okeylah...Nanti dah sampai office Lynn update citer di klinik nie yer...Take care semua...