January 15, 2011

Salam Sabtu

Morning semua...
Dah bangun tido ke belum tu?
Syok jer ek korang semua tido weekend nie...
Tapi jangan la sampai tak solat Subuh yer...
Berdosa tau tinggalkan solat...
Huhuhuhuhu...

So apa jer aktiviti korang hari nie?
Kitorang tak pasti lagi nak ke mana hari nie...
Erm, maybe nak la juga jalan-jalan...
Tapi cuaca sekarang nie tak menentu la...
Jadinya depends pada cuaca dan mood...
Kalau semuanya okey insyaallah kuar juga nanti...

Anyway Lynn nak siapkan sarapan untuk Mr. Hubby dan Qistina...
Nanti Lynn update lagi yer...
Take care semua...
Muaahhhsss...