January 5, 2011

Risau La

Morning semua...Hari nie Lynn dapati ada tompokan darah keluar kat panties Lynn...Huhuhuhu...Walaupun tak banyak macam darah period tu tapi Lynn tetap risau...Tadi waktu bersiap lepas mandi Lynn dan cakap dengan Mr. Hubby nak ke klinik...Nak check sama ada kandungan Lynn okey ke tidak atau ada masalah lain...Tapi Mr. Hubby ada urusan plak pagi nie...

Then teruskan la juga ke office dulu...Dan tadi waktu Lynn ke toilet Lynn tengok ada juga lagi tompokan darah...Huhuhuhu...Terus la sms Mr. Hubby inform tentang hal tu...Mr. Hubby dah nak patah balik dah ke office Lynn tapi Lynn cakap uruskanlah dulu apa yang dia nak buat pagi nie...Lynn tunggu la dia sekejap sementara dia uruskan kerja-kerja dia...Mesti Mr. Hubby pun tengah risau juga sekarang nie...

Dulu waktu mengandungkan Qistina, Lynn memang ada alami kes macam nie...Darah yang keluar lagi banyak sehinggakan Lynn kena refer dengan pakar perbidanan untuk menstabilkan kandungan...Lynn juga menghadapi masalah uri kat bawah dulu tapi syukur alhamdulillah walaupun uri kat bawah waktu dah nak bersalin Lynn dapat juga bersalin normal sebab uri dah berada di kedudukan asal...

Hope kali nie Lynn tak alami kes-kes yang macam dulu...Lynn dah alami morning sickness yang agak mencabar sewaktu di awal kandungan nie dan Lynn berharap sangat segalanya akan okey...Rasa sebak sangat la sebab risaukan kandungan Lynn nie...Huhuhuhu...

P/S : Mr. Hubby cepat la selesaikan urusan kerja yer...Nak jumpa doktor cepat nie...