January 17, 2011

Nak Tengok Spaghetti Carbonara Ala Lynn Hamzah

Assalamualaikum dan salam ceria untuk semua kawan-kawan blogger Lynn...Moga korang semua sihat ceria adanya yer...Kalau semalam Lynn duk bagi kat korang resepi Spaghetti Carbonara Ala Lynn Hamzah jer...Hari nie Lynn nak tunjukkan bahan bukti  yang Lynn telah buat menu tu semalam untuk breakfast kami bertiga yer...Hehehehehe...Mana la tahu nanti ada yang tak percaya Lynn buat Spaghetti Carbonara nie kan...

 Nie adalah Spaghetti nya...Rebus tak banyak pun...Tak sampai pun setengah paket...Rasanya suku paket jer kut...

 Nie plak kuahnya Spaghetti Carbonara...Memany very delicous dan Mr. Hubby yang tekak melayu nie pun puji yer Spaghetti Carbonara nie very sedap...Berbaloi bangun subuh2 dan masak untuk Mr. Hubby dan Qistina...

Yang nie plak portion yang Lynn amek untuk Lynn breakfast semalam...Korang rasa habis ke tidak Lynn makan?  Hehehehe...Dah tentu la habis...Sedap tau...

Jadi untuk sesiapa yang rasa teragak sangat nak makan Spaghetti Carbonara nie boleh la try masak kat rumah yer balik nanti...Simple jer menu nie dan yang paling utamanya sangat sedap...Resepi korang leh tengok kat entry Lynn semalam yer...Hehehehehe...Okey la semua...Lynn nak sarapan nie...Nanti Lynn update lagi yer...Take care...