January 14, 2011

Nak Jawab Tag Mas Zuber

Dah lama betul rasanya Lynn tak menjawab tag nie...Tapi disebabkan tag yang dikenakan pada Lynn hari nie agak simple dan tak banyak soalannya...Maka dengan penuh rajinnya Lynn nak jawab tag dari Mas Zuber...Ada 4 soalan...Kita gie soalan by soalan la yer...

Soalan 1 : Apakah hobi anda?
Dulu waktu zaman muda remaja Lynn suka baca novel...Asal ada novel baru keluaran Alaf 21 sure Lynn akan beli dan kebiasaanya akan habis dibaca pada hari yang sama dibeli...Memang addicted sungguh...Tapi sejak dah kahwin dan ada anak nie hobi tu bertukar ke masak-memasak...I love to cook...Dulu tak reti pun nak masak makanan western nie tapi disebabkan suka nak mencuba maka dah terror la juga masak Lasagna dan Spaghetti Bolognise nie...(Padahal bukan susah sangat pun nak masak makanan tu kan...Hahahaha)...Lagi satu sekarang nie Lynn gemar berjalan la...

Soalan 2 : Senaraikan tempat-tempat yang ingin anda pergi...
Sangat teringin nak jejak kaki ke Singapore...Sebab nak pergi Universal Studio...Dan kalau boleh nak juga jejakkan kaki ke Gold Coast, Australia...Selain tu teringin sangat la nak pergi Disneyland...Hehehehehe...Mengalahkan kanak-kanak riang kan...



Soalan 3 : Sikap positif yang anda miliki...
Suka berterus terang...Lynn x minat la nak selindung-selindung nie...Tapi ada masanya sikap Lynn yang suka berterus terang nie ada org tak suka...Nak buat macam mana...Masing-masing perangai tak sama...Betul tak?

Soalan 4 : Sikap negatif anda...
Sensitif...Bila ada problem sket sure nak mengadu dengan Mr. Hubby tak pun menangis...Tak strong sangat la...Huhuhuhuh...Kadang-kadang tu Mr. Hubby bising gak sebab dia kata tengok perwatakan Lynn nie macam happy go lucky dan bersemangat waja jer tapi bila ada jer masalah datang start la gelabah dan emosi tak bertempat...

Jadi Lynn nak tag semua follower Lynn yang rajin berkunjung ke blog Lynn nie...Kalau korang rajin buat la yer...