January 11, 2011

Hari Nie Johor Cuti

Morning semua...
Hehehehehehe...
Tengok dari tajuk pun korang dah tahu dah kan...
Hari nie merupakan hari cuti am di Negeri Johor...
Sempena kemangkatan DYMM Almarhum Sultan Johor...
Jadi Lynn tak der la pergi kerja pun hari nie...
Dan entry nie pun entry auto published...
Lynn sajer buat entry nie supaya korang tahu yang Lynn tak kerja hari nie...
Kang kesian plak korang ternanti-nanti entry dari Lynn...
Ceh...Perasan sangat la Lynn nie...
Macam glamour sangat kan...
Wakakakakaka...
Lynn tak pasti dapat gie jalan-jalan blog korang ke tidak hari nie...
Tapi kalau ada peluang Lynn akan baca entry korang dan tinggalkan komen yer...
Korang jangan la jealous yer tengok Lynn tak kerja hari nie...
Hehehehehe...
Okey la...
Jumpa lagi di next entry...
Chiao...