January 5, 2011

Dah Kena Block Dah

Pagi tadi lepas update entry kat blog nie, Lynn pun buka la web Facebook...Huhuhuhuhu...Management dah block yer web Facebook di LPP Johor nie...Masuk kali nie dah 2 kali dah Facebook kena block...Erm, saper punya angkara pun Lynn tak pasti...Nak kata staff kat sini duk mengadap Facebook sepanjang masa memang gilos la tu...


 Ha...Ni bukti menunjukkan yang Facebook kat pejabat Lynn nie comfirm kena blocked...Huhuhuhu...

Takkan la datang pejabat nak mengadap Facebook jer...Betul tak? Tapi bila dah kena block macam nie Lynn pun no komen la...Kang komen lebih-lebih kang tak pasal-pasal nanti kena sound plak dengan management...Cuma kebetulannya Lynn pun tak selalu sangat online Facebook nie...Memang pujaan hati nie lebih tertumpu kepada blog jer...Jadi tak ler terasa sangat bila Facebook kena block...Hehehehehe...

Anyway kat tempat kerja korang Facebook kena block tak?  Budak2 kat pejabat Lynn nie yang kaki Facebook mesti terasa kosong bila Facebook kena block...Kesian la kat korang...Dah la tu..Jangan sedey2 yer...Meh kita aktif berblogging plak...Hehehehehe...