January 10, 2011

Dah Dapat 1st Cheque Dari Nuffnang

Hari Jumaat lepas Lynn tengok kotak surat Lynn...Ada satu envelope tertera nama penuh Lynn...Hati Lynn dah mula berbunga-bunga...Rasa macam yakin sangat tau...Syukur alhamdulillah Lynn dah terima 1st cheque dari Nuffnang...Setelah menunggu hampir 2 bulan akhirnya Lynn terima juga cheque yang amountnyer tak seberapa tu...

Amaun yang Lynn dapat tak ler banyak mana pun...Lagi berapa RM jer nak cecah RM100.00...Huhuhuhu...Tapi tak per la...Setidaknya dengan berblogging nie pun dapat juga membuahkan hasil walaupun tak seberapa...Saper jer yang sudi nak offer diri bagi duit kat Lynn nie kan...Betul tak?

 Nanti Lynn nak bank in kan cheque Nuffnang tu...Dan insyaallah end of this month nak cash out lagi untuk dapatkan cheque yang kedua plak...Kalau boleh biarlah every month Lynn dapat cash out duit dari akaun Nuffnang nie...Tapi bukan senang...Kena selalu aktif dan maintain UV...Baru la iklan akan datang bertandang kat blog nie...

Untuk tuan Nuffnang, terima kasih banyak-banyak la yer sebab telah poskan cheque tu untuk saya...Kalau tuan Nuffnang baik hati sila-sila la bagi banyak BE kat blog Lynn nie yer...Suka betul Lynn kalau tengok iklan Nuffnang tu menari-nari jer kat blog Lynn nie...Hehehehehe...