January 13, 2011

Banyakkan Ilmu Tentang Breastfeed

Tengahari nie Lynn tak kuar pun lunch...
Terasa kenyang lagi la...
Pagi tadi nak dekat kul 11 pagi baru Lynn breakfast...
Breakfast pun agak heavy hari nie...
Nasi goreng + telur mata lembu...
Hehehehe...

Erm, korang nak tahu apa Lynn buat tengahari nie?
Lynn mengodek-godek beberapa blog...
Bukannya menjadi penggodam ker apa...
Tapi mengodek-godek entry-entry diorang semua tentang breastfeed nie...
Syukur alhamdulillah banyak juga entry yang Lynn dapat baca...
Boleh la mengisi masa lunch dari terbuang begitu saja...
Antara cara menyimpan EBM, persediaan melangkah ke dunia breastfeeding, penghasilan susu ibu, dan beberapa entry lagi di blog yang sama...
Jadi kalau korang yang mana nak tahu juga tentang apa yang Lynn baca tadi...
Leh la klik jer kat link tu yer...

Semoga dengan perkongsian ilmu nie kita mendapat lebih banyak info dan manfaat darinya...
Lynn memang tak sabar nak breastfeed anak kedua Lynn nie...
Hope sangat segala niat suci Lynn nie dimakbulkan dan dipermudahkan ALLAH S.W.T...
Insyaallah...