December 19, 2011

Iklan Baru Lagi

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia untuk semua...
Actually hari nie Lynn masih lagi dalam episod busy sokmo...
Memang tak sempat nak amek masa lama mengupdate blog...
Tapi nak juga bagi tahu kat korang...
Yang Lynn dapat lagi BE baru...
Tq so much Nuffnang...

Dari Suruhanjaya Pilihan Raya Malaysia...
Iklan nie berkaitan dengan Semakan Daftar Pemilih...
Jadi untuk korang semua rakyat Malaysia di luar sana...
Yang mana nak buat semakan daftar pemilih...
Boleh la klik kat iklan yang tertepek kat atas blog Lynn nie...
Nanti ada la cara-cara untuk buat semakan tu...

Okeylah...
Kena fokus buat kerja yang ada nie...
Owhhhh yer...
Nak inform gak kat korang...
Januari 2012 nie Lynn dapat boss baru...
New year, new boss dan yang pastinya new style of work...
Hehehehehehe...
Tak sabar nak jumpa boss baru...
Boleh gitew...
Take care semua...

December 14, 2011

[MTV] Hafiz & Adira - Ombak Rindu (OST Ombak Rindu)

Salam ceria untuk semua...
Hari nie tak tahu nak update apa...
Cuma nak korang tahu yang Lynn tengah feeling habis dengan lagu nie...
Suka sangat...
Sebab apa suka?
Padahal tak tengok pun filem nie lagi...
Huhuhuhuhu...
Suka sebab ada Aaron Aziz dalam filem nie...
Lagu nie pun best bangat...
Jom layan lagu nie jom...

December 9, 2011

Blog Chocolate Pun Dah New Look Juga

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia untuk semua pembaga blog Lynn nie...Syukur alhamdulillah hari nie masih berkesempatan untuk menarik nafas di muka bumi ALLAH S.W.T nie...Blog nie dah pun berubah muka...Maka Lynn pun sepakat nak bagi new look dekat blog homemade chocolate Lynn...

Dalam sibuk-sibuk sekarang nie Lynn masih lagi mengambil tempahan chocolate...Syukur sangat-sangat sebab tempahan chocolate sentiasa ada...Jadi untuk kawan-kawan blogger yang berminat nak tempah chocolate boleh la kunjungi blog Homemade Chocolate saya nie...Dan boleh hubungi Lynn melalui talian 013-7660226 untuk tempahan...


 Okey la yer...Lynn kena pergi ke Tongkang Pechah, BatuPahat untuk menghadiri satu mesyuarat...Dan selepas mesyuarat tu kami keluarga nak balik ke Negeri Sembilan...Insyaallah nanti update lagi yer...Take care semua...

December 8, 2011

New Look...Hehehehe...

Assalamualaikum dan salam ceria untuk semua...Hari nie masuk jer office Lynn terus godek-godek blog Lynn nie...Hahahahahaha...Maka ini lah hasilnya...Tak ler secantik mana pun...Tapi berubah la sket dari yang dulu...Hope korang suka la...

Tapi sekarang nie Lynn tak berkenan plak dengan setting gambar kat atas sekali nie...Ada sesiapa yang boleh bantu Lynn...Tak kisah la kena caj...Asalkan dapat hasilkan header yang cantik dan cute untuk blog Lynn nie...Please contact Lynn yer kalau ada sesiapa yang berminat nak buat header baru untuk Lynn...Kena caj pun tak per...

Okey la...Nak sambung buat kerja nie...Take care semua...Adios...

December 1, 2011

Dah Masuk Bulan Disember

Assalamualaikum dan salam ceria buat semua...Syukur alhamdulillah masih diberi peluang untuk menarik nafas di bumi bertuah nie...Hari nie dah pun 1 Disember...Sekejap betul masa berlalu...Pejam celik pejam celik dah pun sampai hujung tahun...Tinggal beberapa hari jer muncul tahun 2012...Masih banyak urusan kerja yang perlu diuruskan begitu juga dengan urusan seharian di rumah sebagai isteri dan mama kepada anak-anak...

Bulan Disember nie dah pasti bulan yang sibuk untuk kami sekeluarga...Sibuk menghadiri kenduri dan program-program yang telah dirancang...2 minggu berturut-turut kami akan balik kampung...Minggu nie balik ke Rawang dan minggu hadapan balik ke Negeri Sembilan...Memang syok sebab dah lama juga tak balik ke kampung...Last sekali waktu Hari Raya Aidiladha tempoh hari...

Jadi bila dapat balik nie memang akan menggunakan masa yang ada dengan sebaik-baiknya bersama keluarga tersayang...Dan yang paling penting dapat makan masakan ibu dan mak mertua...Hehehehehe...Anak-anak pun happy sebab dapat jumpa atuk-atuk dan wan mereka...

Okeylah...Tak boleh lama-lama...Kena fokus buat kerja nie...Banyak kerja yang menanti...Insyaallah ada masa Lynn akan update lagi...Take care semua...

November 18, 2011

Qaleesya Tengok Kakak Qistina Dancing

Assalamualaikum semua...Auntie dan uncle sihat ker? Qaleesya sihat-sihat jer...Sekarang nie berat badan Qaleesya dah 6.5 kg tau...Naik sket jer dari bulan lepas...Agaknya sebab Qaleesya dah lasak sket la sekarang nie...Qaleesya dah boleh meniarap tau...Plus bergolek-golek...Hehehehe...

Sabtu hari tu Qaleesya gie tengok kakak Qistina dancing tau...Kakak dancing kat school sempena Graduation Day...Kakak tak dapat sijil pun sebab umur kakak baru 4 tahun...Nanti dah 6 tahun baru la dia leh dapat sijil...Tahun nie kakak masuk Chinese Dance...Auntie dengan uncle nak tengok tak?


Kakak yang first sekali tau...Comey tak dia? Tapi secomel-comel kakak, Qaleesya pun comel juga...Hehehehehe...

 Betul tak cakap Qaleesya...Qaleesya comel kan...Hehehehehe...

Qaleesya dengan Papa...Mama sibuk betul gie amek gambar...Dah tu tengok kawan-kawan kakak dancing...Nasib baik arr malam tu Qaleesya baik tau...Tak nangis pun...Meh tengok gambar-gambar yang Mama amek...

 Mama cakap backdrop program nie sama macam last year punya...Huhuhuhuh...

Opening ceremony nie memang best...Kata Mama lagi, abang Zafrizal nie tak mau menari last year waktu opening ceremony...Tapi tahun nie dia dah tak takut dah...Dia nak menari sebab awek kat sebelah tu cun...Hehehehehe...

 Persembahan pertama adalah Tarian Zapin Ya Salam...Alahai...Mama cakap kalau diasah bakat kawan-kawan kakak nie dah besar nanti mesti leh menari under Yayasan Warisan Johor...

 Yang kedua plak Tarian Twinkle-Twinkle Little Star...Yang nie Qaleesya suka sebab Mama dan Papa suka nyanyi untuk Qaleesya...

 Yang nie plak dah tentu la Chinese Dance yang kakak masuk tu...Kakak yang tepi sekali...Comel tak kakak? Mama cakap rambut kakak keras tau...Teacher kakak letak gel banyak sangat...Yang kat bawah nie semua gambar kakak waktu persembahan...







Kakak dapat piala lepas buat persembahan...Dah ada 2 dah piala kakak...

 Ada pun gambar Mama...Cuba Auntie dan Uncle tengok...Mama Qaleesya dah bam bam kan...Mama sibuk nak kuruskan badan tau...Tapi Qaleesya tengok makin hari makin berselera Mama makan...Macam mana la Mama tu nak kurus...Betul tak?

Yang nie last performance dari semua pelajar...Tapi tak ramai pun yang joint...Kakak ada kat atas pentas pun sebab Mama yang suruh naik...

Nie kakak dengan kawan kakak...Lupa plak Qaleesya nak tanyakan nama kawan kakak nie...

Qaleesya dah penat dah nie...Qaleesya nak tidur dulu yer...Pagi tadi kul 5.00 pagi Qaleesya dah bangun...Kalau Qaleesya tak tidur nanti mesti Qaleesya mengamuk...Okey la Auntie dan Uncle semua...Nanti kalau Qaleesya rajin Qaleesya update lagi yer...Mama memang dah tak sempat nak update blog nie...Mama busy sangat tau...Take care semua...Muaaaahhhhhhsss...

November 14, 2011

Katalog Tupperware Yang Paling Latest

Assalamualaikum dan salam ceria buat semua...Hari nie Lynn nak inform kat korang semua yang Lynn offcially dah jadi dealer Tupperware...Jadi untuk korang yang berminat nak beli produk dari Tupperware boleh la contact Lynn yer...Harga boleh dirunding...Don't worry...

Tapi kalau nak beli barang mesti la nak tengok katalog kan...Jadi meh fokus kat gambar-gambar kat bawah nie...Kalau berminat contact Lynn yer...Sms atau call jer Lynn di nombor nie...013-7660226...























November 10, 2011

Lengang Jer Office Hari Ni

Assalamualaikum dan salam ceria...Sihat ker semuanya...Syukran sebab kami sekeluarga sihat-sihat sokmo...Walaupun semalam baby Qaleesya kena injection 5 bulan...Alhamdulillah berkat susu mama dan imunisasi badan yang kuat, baby Qaleesya yang bam bam tu tak demam pun...Tapi kitorang tetap bagi ubat demam...Nampaknya susah juga anak yang sorang nie nak makan ubat...Sama la dengan kakaknya Qistina...Huhuhuhu...

Owh yer...Hari nie office Lynn lengang betul la...Semuanya sibuk berkursus sana sini...Cuma Lynn dan beberapa orang staff jer yang ada kat office nie...Lynn awal-awal lagi dah kena tolak semua pelawaan kursus minggu nie...Semuanya disebabkan Qistina ada Graduation Day Sabtu nie...Lynn dan Mr. Hubby memang tak nak ketinggalan dalam program-program macam nie...Lebih-lebih lagi yang melibatkan anak-anak...

Memang tak sabar rasanya nak tengok dia dancing macam tahun lepas...Cuma this year dia akan menari Chinese Dance...Lynn tak pernah tengok dia berlatih kat rumah...Jadi memang teruja sket nak tengok performance dia weekend nie...

Okey la...Nak kena siapkan kerja-kerja Lynn kat office nie...Nanti ada masa Lynn update lagi yer...Take care semua...

November 8, 2011

Huwargggghhhh....Saya Mahu Kurus...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua kawan-kawan blogger...Lynn doakan korang semua sihat-sihat la yer...Dari tajuk pun tentu korang dah tahu kan apa yang Lynn nak story mory hari nie...Huhuhuhuhuh...Seriously Lynn memang nak kuruskan badan Lynn nie...Sejak dari cuti bersalin lagi Lynn dah nekad nak kuruskan badan...

Salah satu cara yang Lynn buat adalah dengan breastfeed Nur Qaleesya Arissa yang comey gebus tu...Tapi berat badan Lynn still tak reduce ke angka yang Lynn nak la...Sedih sangat tau...Adakah disebabkan Lynn semakin berselera makan lately nie? Mana taknya bila breastfeed Qaleesya, Lynn terasa lapar jer tau...Pantang nampak makanan yang sedap sure nak makan...Huhuhuhu...

Dan adakah disebabkan Lynn nie tak bersenam sebab duk risaukan luka operation Lynn tempoh hari?  Sehingga tak banyak calori yang dibakar...Lynn nak sangat la merasa dapat berat 55kg tau...Tapi sayangnya tak pernah pun dapat angka tu...Asal timbang jer berat badan sure terlebih 7 - 8 kg dari berat yang diidamkan...Alahai...

Memang arr tak balance dengan berat badan Mr. Hubby...Kalau korang semua nak tahu berat Mr. Hubby hanya 59kg...Jadi kalau Lynn dapat turunkan berat badan ke angka 55kg tu kira okey la...Tapi rasanya macam susah sangat arr nak turunkan berat ke angka 55kg tu...Huwarrrrggghhh...Rasa nak menangis dan jerit kuat-kuat sangat tau sekarang nie...

Kawan-kawan blogger please help me...Tolong la bagi tips kat Lynn supaya berat badan Lynn boleh reduce ke angka 55kg tu...Nak sangat la pakai baju kebaya time belum ada anak lagi...Sedih jer tengok baju-baju tu tergantung dalam almari...Huhuhuh...

HELP ME PLEASE

October 29, 2011

Terengganu VS N.Sembilan

Salam ceria untuk semua...
Actually tak der story apa nak update pun...
Just nak tanya korang jer nie...
Malam nanti Final Piala Malaysia...
Korang sokong team mana?
Terengganu atau Negeri Sembilan?

Lynn?
Dah tentu la sokong Negeri Sembilan...
Hehehehehe...
Kalau tak sokong Negeri Sembilan...
Marah plak Mr. Hubby Lynn...
Dah tentu la Mr. Hubby ku itu anak jati Negeri Sembilan...

Mudah-mudahan Negeri Sembilan menang la yer...
 Dengan score 3-1...
Hehehehehe...


October 28, 2011

Tak Berapa Sihat Nie

Assalamualaikum dan morning untuk korang semua...Apa khabar? Moga korang semua dan keluarga sihat-sihat yer...Sebenarnya Lynn nie tak berapa sihat la...Selsema dan pening kepala since semalam...Aduhai...Malam tadi rasa macam nak pitam pun ada...Huhuhuhuhuh...Dah lama rasanya tak selsema dan pening macam nie...

Mungkin lately nie Lynn super duper busy la...Macam-macam kerja yang nak dibuat...Buat kerja pejabat, attend kursus dan anjurkan program-program untuk kesatuan...Dalam masa yang sama duk uruskan keluarga...Tu yang macam tak cukup rehat...Dan disebabkan tak cukup rehat timbul la pulak selsema dan pening kepala nie...

Malam tadi puas dah Mr. Hubby duk bebel suruh rest dan tidur awal...Kebetulan plak Qistina dan Qaleesya pun tidur awal...Tapi tak juga dengar kata Mr. Hubby...Nak juga buat kerja-kerja rumah dan kemas apa yang patut...Lynn tak nak la kelam kabut uruskan rumah pagi-pagi nanti...

Petang nie nak balik ke Rawang sebab esok family Rawang nak buat kenduri arwah adik...Sekejap jer masa berlalu kan...Dah genap 4 tahun arwah adik Syafiq meninggalkan kami sekeluarga...Kalau arwah masih hidup sekarang nie usia arwah dah cecah 20 tahun...Tapi ALLAH lebih sayangkan arwah...Moga roh arwah adik Syafiq tenang di sana...Insyaallah...Al-Fatihah...

Okey la...Tak dapat nak update panjang lebar...Nak kena siapkan kerja-kerja yang ada nie...Nanti ada masa Lynn update lagi yer...Take care semua...

October 19, 2011

Melaka Wonderland

Salam ceria untuk semua kawan-kawan blogger dan pembaca setia blog nie...Sihat ker semuanya? Lynn doakan korang semua sihat-sihat belaka la yer...Hari nie Lynn nak update sket pasal Melaka Wonderland nie...Daripada nama pun mesti dah tahu kan yang Melaka Wonderland nie dah tentu dan sah la terletak di Melaka...Tapi which part of Melaka ek...Ayer Keroh ker, Alor Gajah ker...Ada sesiapa yang tahu?

Sempena Hari Keluarga KSK LPP Johor yang akan dilakukan secara dwitahunan maka tahun nie turn KSK LPP Johor untuk organize Hari Keluarga untuk ahli-ahli dan keluarga sekali lagi...Last Friday Lynn bersama Setiausaha KSK LPP Johor dah pun ke Endau untuk meninjau kawasan di Teluk Gorek Beach Resort...

Huhuhuhuh...Sayangnya persekitaran dan kemudahan yang ada di Teluk Gorek Beach Resort tidak dapat menampung kapasiti seramai 1000 peserta untuk Hari Keluarga KSK LPP Johor nie...Maka kami cuba untuk mencari tempat-tempat lain yang menarik...Lynn terdetik untuk mencadangkan Melaka Wonderland sebagai venue Hari Keluarga kami untuk tahun nie...



Tapi masalahnya Lynn nie tak pernah pun berkunjung ke Melaka Wonderland tu...Lynn tak tahu apa yang menarik kat Melaka Wonderland nie...Dari website yang Lynn tengok, memang tempatnya masih baru dan menarik perhatian terutamanya untuk anak-anak...Erm, korang ada pengalaman tak berada di Melaka Wonderland nie?  Please share dengan Lynn...Rasanya berbaloi tak kalau nak buat Hari Keluarga kat sana?

October 18, 2011

Syok Betul La

Assalamualaikum dan salam ceria untuk semua...Hari nie Lynn baru berkesempatan nak update blog...Itupun just nak citer tentang hati Lynn yang tengah happy nie...Sebabnya x ler besar mana pun...

Just nak kecoh kat korang semua...Setelah sekian lama x berapa nak aktif berblogging...Hari nie bila check akaun Nuffnang...Encik NUFFNANG yang baik hati telah bagi Lynn BE la...Hehehehehehe...Memang syok habis...


Tq so much la kat Encik NUFFNANG sebab sudi bagi BE...Dah lama rasanya tak merasa BE...Tq tq...Korang dapat tak BE dari Encik Nuffnang?

October 12, 2011

Sihat Ker Korang?

Assalamualaikum dan salam ceria untuk semua kawan-kawan blogger dan pembaca setia blog nie...Huhuhuhuhuh...Dah lama betul rasanya tak update blog...Dah lama betul tak bertanya khabar korang semua? Dah lama juga tak baca entry korang dan tinggalkan komen...Traffic blog nie pun x cun sejak Lynn tak aktif blogging...

Entah kenapa sejak naik kerja setelah cuti bersalin 3 bulan nie Lynn memang x cukup masa arr...Macam-macam kerja yang perlu Lynn buat dan rasa memang pack sangat jadual seharian tau...Seawal jam 5 pagi Lynn dah bangun sebab nak siapkan beg sekolah + child care Qistina...Duk prepare beg pakaian dan susu Qaleesya...Ada kalanya bangun pagi tu Qaleesya pun dah bangun sama...Jadi terkejar-kejar juga nak handle Qaleesya comey tu sambil siapkan segala beg...

Kadang-kadang Mr. Hubby pun ikut sama bangun awal walaupun Lynn tak kejut...Lynn nie bukannya apa...Tak nak la kejutkan Mr. Hubby awal-awal sebab Mr. Hubby nie banyak buat kerja luar...Tak macam Lynn yang stay dari kul 8 pagi - 5 petang kat office setiap hari...Kesian tengok Mr. Hubby kerja...Jadi memang tak pernah la minta dia bangun awal...Tapi kalau dia dah bangun tu memang haruslah tengokkan anak-anak especially Qaleesya...

Kat office sekarang nie jadual kerja pun dah bertambah...Selain daripada buat kerja-kerja perjabat Lynn kena gak buat kerja-kerja kelab dan kesatuan...Memang busy sokmo...Kalau surat-surat terima tu banyak lagi la Lynn terkejar-kejar tau...Kerja-kerja Lynn nie memang tak der assistant yang bantu...Kena siapkan sendiri dan rasanya lebih berpuas hati buat sendiri...Kalau dulu tak der aktiviti mengepam tapi sekarang nie 2 kali Lynn mengepam di pejabat...Pagi sekali dan petang sekali...Jadi memang kena peruntukkan setengah jam untuk setiap sesi setiap hari...Tu yang membuatkan masa Lynn agak terhad sket nak mengadap blog nie...

Memang teringin sangat nak update blog macam dulu-dulu...Terasa rindu nak tengok traffic blog nie cecah 200 UV setiap hari...Dan teringin juga nak tengok RM kat akaun NUFFNANG tu bertambah...Tapi masa sangat terhad la...Huhuhuhuh...Dan buat masa nie Lynn terfikir yang Lynn harus manage masa kerja Lynn semula...Kalau tak manage balik memang arr terabai jer blog nie nanti...Huhuhuhuh...

Bila balik kerja plak Lynn memang tak sempat arr nak buka notebook...Duk sibuk masak untuk dinner dan tumpukan perhatian pada family...Dan disebabkan dah bangun kul 5 pagi setiap hari maka seawal jam 10 malam Lynn dah masuk tidur...Kalau tak tidur awal comfirm la nanti tak dapat nak bangun kul 5 pagi...Hehehehe...

Korang plak macam mana? Terkejar-kejar juga macam Lynn atau semuanya berjalan lancar...Meh share sket tips pengurusan masa korang dengan Lynn...Mana tahu lepas nie Lynn boleh manage masa Lynn...Okeylah...Got to go...Kena fokus kat kerja-kerja plak...Take care semua...

October 5, 2011

Qaleesya Update Nie Sebab Mama Busy Sangat

Assalamualaikum semua...


Auntie-auntie dan uncle-uncle sihat ker?
Qaleesya sajer tepek gambar qaleesya kat blog mama nie...
Mama busy sangat la sekarang nie...
Sampai tak sempat nak update blog...
Tapi mama ada cakap yang dia akan update nanti...
Auntie-auntie dan uncle-uncle sabar yer...

Okeylah...
Qaleesya tak tahu nak citer apa kat blog mama nie...
Sebab qaleesya kecik lagi...
Hehehehehe...
Babai semua...
Muaaaahhhsss...

September 22, 2011

Kesayangan Mama + Papa

Assalamualaikum dan salam sejahtera...Apa khabar semuanya? Moga korang semua sihat-sihat dan ceria selalu yer...Okey la...Hari nie nak tayang sket gambar kesayangan mama Lynn dan papa Ezal...Hehehehe...Sebenarnya sajer nak tunjukkan kat korang semua betapa comeynya diorang nie...Hahahahaha...Perasan lebih mama Lynn nie...Erm, korang layankan jer la yer...




Gambar nie paling latest...Tapi x ler latest sangat pun...Waktu kat Secret Recipes Kulim raya ke4 yang lepas...Comey kan diorang...Hehehehe...Perasan lagi mama Lynn nie...

Suka tengok gambar nie...Nampak lovely sangat...

Okeylah...Nanti ada masa Lynn update lagi yer...Take care semua...

September 21, 2011

Simple Celebration

Salam ceria 1 Malaysia untuk semua kawan-kawan blogger dan pembaca setia...Hari nie Lynn nak update sket pasal birthday celebration Lynn pada 2 September lepas...Finally setelah 2 tahun menyambut birthday dalam bulan Ramadhan akhirnya tahun nie hari lahir Lynn jatuh pada hari raya ke4...Dan pada hari tersebut Lynn sekeluarga on da way ke Kedah menghantar adik-adik Lynn...

Seawal jam 6.30 pagi kitorang dah gerak ke Kedah...Tapi x ler terus ke Kedah pun...Kitorang singgah kat Batu Gajah...Beraya di rumah Pakcik Rahim, abang kepada ayah Lynn...Dijamu dengan nasi putih, lauk kambing briyani, asam pedas ikan mayong, ayam goreng berempah...Perrrrgghhhh...Memang sedap la...Perut waktu tu memang minta diisi jadi tak ler sempat-sempat nak amek gambar...Sabar jer la...

Qistina dengan Acik Enaz yang dia sayang sangat-sangat...Bila Qistina jumpa jer Acik Enaz dia nie, memang lupa arr dengan mama dan papa dia...Nak berkepit jer diorang berdua nie...Hehehehe...


Dalam kul 11.00 pagi kitorang teruskan perjalanan ke Kulim...Memang x berhenti mana-mana lagi...Syukur alhamdulillah sampai di Kulim jam 1.00 petang...Disebabkan adik Lynn bekerja di Secret Recipes maka kitorang celebrate birthday Lynn kat Secret Recipes jer...Dapat juga diskaun untuk staff...

Kek birthday Lynn cuma sepotong yer...Dan ada 3 batang lilin jer...Teka arr umur Lynn berapa tahun nie...

 Mama pun teringin gak nak blow candle...Hehehehe...

 With Ayah, Ibu dan Qaleesya yang dah tidur kepenatan...

With Ibu tercayang...The best mom in the world...Love you so much...

 Qaleesya yang gebuuus...dan Qistina yang sibuk nak order makanan...

Acik Uda yang duk amek order untuk satu family...Naik pening kepala dibuatnya melayan perangai kitorang satu family...Hehehehe...

 Qaleesya n Qistina dengan Atuk Ayah n Atuk Ibu...Posing-posing2 dulu...

 Atuk ayah pandang apa jer tu?

Qistina yang dah nak meragam sebab order dia lambat sampai...Dah lapar sangat nie...Kesian la anak mama...


Sebaik sahaja makanan sampai kitorang pun terus la makan sebab lepas tu nak gie beraya kat Baling plak...Rumah office mate ayah Lynn...Anyway makan-makan di Secret Recipes hari tu ditaja oleh someone yang sungguh baik hati...Thank you so much la yer sebab sudi menaja makan-makan kami...

Semoga dengan bertambahnya usia, Lynn menjadi semakin matang dan menjadi yang terbaik untuk keluarga dan diri sendiri...Moga rezeki Lynn makin murah dan bahagia di samping keluarga tersayang...Insyaallah...