January 28, 2010

Fact is a fact...Please wake up lor...

Awal2 tahun tempoh hari Lynn & kawan2 OM di seluruh Malaysia nie rasa sangat2 bersyukur sebab akhirnya Kerajaan Malaysia telah mengiktiraf diploma kami dengan mengupgradekan jawatan kami N17K @ Pembantu Tadbir Kesetiausahaan nie ker gred jawatan yang lebih tinggi N27 @ Setiausaha Pejabat...Rasa bersyukur sangat2 waktu tu...

Tapi tadi baru jer Lynn dapat call dari sumber yang boleh dipercayai di HQ KL..Nak tahu apa maklumat terkini yang Lynn dapat?

Sumber : Lynn, kau nak tahu tak? Post N27 kat tempat kita nie hanya untuk 4 atau 3 post jer...
Lynn : Huh...Aku dah agak dah...Sebab dalam pekeliling dah mention gred N27 nie untuk Pengarah Gred JUSA...
Sumber : Itu la tu...Kalau jabatan kita mohon kat JPA rasanya boleh dapat juga untuk Pengarah Gred 54...Tapi jabatan kena mohon waran baru la...
Lynn : Ohhh...Macam tu ker...Jadi apa progress jabatan sekarang nie?  Dah mohon ker belum?
Sumber : Dengar2 macam dah mohon tapi masih x dapat feedback dari JPA lagi... 
Lynn : Lambat la jawabnyer dapat upgrade jawatan nie...Banyak2 la bersabar... 
Sumber : PA kat Tingkat 3 dengar citer x nak kuar dari tempat diorang tu...Padahal diorang x der diploma pun...Kau x bengang ker kalau disebabkan diorang kita x leh dapat post N27 tu... 
Lynn : Lor...Inilah yang aku paling takutkan sekali...Gila kuasa lor...Dah tahu x layak get out jer la dari tempat tu...Fact is a fact...JPA dah mention dengan terang sekali kat dalam pekeliling tu kan... 
Sumber : Dah tu macam mana ek? Kita nie kena berkumpul la ramai2...Buat perbincangan...Kalau la diorang yang dapat nampak sangat la berat sebelah... 
Lynn : Makin tension la aku fikirkan hal nie...Aduhai...

Huhuhu...

Macam mana nie? Lynn harap sangat jabatan Lynn x berat sebelah...Dan kalau boleh ambil kira la segala apa yang dah termaktub di dalam pekeliling tu...Kesian la pada kami2 yang layak untuk duduk di kerusi tu...Lynn dan rakan-rakan dah lama menunggu peluang nie...Dan pesanan untuk mereka yang dah rasa selesa kat kerusi masing2 tu please wake up yer...Janganlah kusutkan lagi masalah nie...

January 26, 2010

WeDdinG PhOto CoNtEst by LyNn HaMzAh


Salam mesra semua...

Ini merupakan percubaan kali pertama Lynn untuk menganjurkan contest...Selama nie just joint masuk contest jer...Hehehe...Ok lah...Make it simple & straight to the point...

Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut:
  • Jadi follower blog LYNN dan QISTINA WARDROBE... 
  • Letak banner di atas di ruang side bar blog anda...
  • Letak tajuk entry seperti diatas dan make sure entry link anda back to mine...
  • Hantar sekeping sahaja gambar perkahwinan anda yang anda rasa sangat cantik & menarik...Kalau boleh biarlah close up kat muka anda & pasangan...
  • Letak 1 gambar jer yer...Kalau banyak-banyak nanti pening plak kepala juri nak pilih yang mana satu yang cantik...
  • Sertakan nama anda & pasangan...Sertakan juga tarikh ulangtahun perkahwinan anda & pasangan...
  • Ceritakan sket kenapa gambar tu anda pilih untuk menyertai contest nie...
  • Last sekali, tinggalkan penyertaan anda dalam comment box entry nie ok...
  • Tarikh tutup penyertaan adalah pada 15 Febuari 2010...
Hadiah untuk contest nie:
  • Hadiah 1 - Barangan bernilai RM 200.00
  • Hadiah 2 - Barangan bernilai RM 150.00
  • Hadiah 3 - Barangan bernilai RM 100.00 
  • Hadiah Saguhati 
So rajin2 kan diri anda untuk join...Thanks!!!

January 25, 2010

- MuSiCaL SuAtu MaSa AmY BeRsaMa OrKestrA SiMfoNi KebAngSaaN -





Phewwwwiiiitttt...

Akhirnya AMY SEARCH ke Pentas Istana Budaya...I am too excited bila baca tentang cerita Musical Suatu Masa Amy Bersama Orkestra Simfoni Kebangsaan di akhbar Utusan Malaysia hari ini...Its really membuatkan hati ini tak tenteram...Rasa macam nak pergi beli tiket sekarang juga...Tapi sebelum nak beli tiket kena la discuss dulu dengan Mr. Hubby...

Konsert Musical ini akan berlangsung selama 3 hari bermula 26 - 28 Mac 2010 di Panggung Sari Istana Budaya...Harga tiket adalah dari RM 80, RM120, RM180, RM250 & RM300...ITS REALLY AWESOME...Sebelum nie artis lelaki yang pernah buat persembahan di pentas ini adalah ANUAR ZAIN & JAMAL ABDILLAH...Dan akhirnya peluang terbuka kepada my super singer AMY SEARCH...

I need to discuss about this dengan Mr. Hubby malam nie juga...Last year dah terlepas Konsert SEARCH di Awan Biru...Really hope ada rezeki untuk melihat my super singer beraksi kali nie...To Mr. Hubby : HoPe SaNgAt AbaNg TaK HampAkan SaYanG yer..PleAsE...

phew...settle satu hal...

Erm...
Hari nie ambil masa rehat panjang sket...
Sorry la boss yer...
Ada urusan di bank tadi...
INSYAALLAH sang KUCING akan mendapat teman baru minggu nie...
Segala urusan telah selesai dilaksanakan tinggal tunggu masa jer...
ALHAMDULILLAH cita-cita Mr. Hubby tercapai juga akhirnya...

January 21, 2010

-PreTty ZaZa BaBy FaCe CoNTesT-

Hi everybody...
Hari nie mood untuk joint contest still on...Hehehe...
Contest yang Lynn nak joint hari nie adalah PRETTY ZAZA BABY FACE CONTEST ...



Gambar yang dipertaruhkan utk sertai contest ini adalah gambar nie...



NUR QISTINA FARZANA BINTI NORHURAIZA
UMUR : 2 TAHUN 6 BULAN
GIRL 

Good luck to myself & my lovely Qistina...
Jadi kawan2 yang lain jom la kita beramai-ramai joint contest nie...
Tarikh tutup penyertaan pada 5 Februari 2010...
Nak info yang lebih terperinci tentang contest nie boleh klik SINI....

January 20, 2010

- QisTinA @ TaDiKa IxOrA RiA -

Entry nie tentang Lovely Qistina lagi...Hehehe...

Last Friday, Teacher Fatimah inform aku & Mr. Hubby yang pada keesokkan harinya Qistina ada School Activity yang dia kena joint...Ermmm...Luckily kitorang x ada buat apa-apa program hari Sabtu tu...Jadi early in the morning Qistina dah bangun tidur sebab too excited untuk pergi ke tadika dia...So around 9.00 a.m. aku & Mr. Hubby pun hantar la dia ke tadika...

Qistina merupakan 1st student yang sampai...Bayang kanak-kanak lain tak muncul-muncul sehingga la jam menunjukkan pukul 9.30 pagi...Aku & Mr. Hubby terpaksa la temankan Qistina sambil tu main2 la kat playground school dia...Hehehehe...Terasa macam kami plak yang pergi ke tadika...We keep questioning apa la activity yang teacher dia create untuk those kids hari tu...

Hehehehe...Rupa-rupanya Teacher Fatimah dah plan untuk buat FISHING ACTIVITY...Aku pun terfikir nak bawa budak2 gie fishing ker? Biar betul...Dah pukul 9.45 pagi Teacher Fatimah pun bawa keluar besen besar & beberapa set fishing untuk kanak-kanak...Lorrrr...Rupa-rupanya activity ala-ala fishing jer...Dan fishing plak kat dalam besen jer...Hehehehe...Tergelak aku & Mr. Hubby kat situ...Tapi kira ok la sebab tadika nie beri new experience for those kids...Nanti bila dah besar leh la ajak mama & papa masing2 gie fishing kan...


 Ishhhh...Mana la Kak Jiha, Mia, dan kawan-kawan lain nie...Qistina dah lama tunggu la...


Qistina nak main buaian dulu la...Tunggu kawan-kawan x sampai2 lagi nie...

 
Qistina sorang jer yang pakai uniform hari tu...Aku x tahu pun yang x perlu pakai uniform pada hari Sabtu...Huhuhu...



 Concentrate betul diorang nie...Pretty girl yang pakai baju kuning tu Jiha...Very close dengan Qistina...



Jiha la yang terror waktu activity nie...Sebab dia yang paling besar kan...


 Apa la yang diorang pandang tu ek?



Mama, tolong la Qis...Tak dapat pancing ikan lagi nie...




Mama busy amek gambar...Biar papa jer yang tolong...Hehehe...

Itu jer gambar-gambar yang sempat diambil...This Saturday x tahu plak apa activity yang Teacher Fatimah dah plan untuk diorang...Ok lah...Nak buat kerja sket...Jumpa lagi...

:: CuTeSt BaBy PhOtO CoNtEsT ::

Hi...


Hari nie Lynn nak joint contest nie CUTEST BABY PHOTO CONTEST yang dianjurkan oleh SWEETLOVELYSHOPPE ...Hari nie adalah hari terakhir untuk joint contest nie...Hope sangat la owner blog terima la penyertaan Lynn yer...



Gambar yang dipilih untuk joint contest nie adalah gambar ini...


Nama : Nur Qistina Farzana binti Norhuraiza
Umur : 2 tahun 6 bulan
Nama Mama : Lynn Hamzah

Gambar nie diambil sewaktu gie shopping di JUSCO Taman Universiti...
Usia Qistina baru jer 1 tahun waktu gambar nie diambil...

Hadiah yang ditawarkan adalah seperti berikut:

1st prize :

1)Barangan Tupperware Brands

2)Koleksi Baju di blog ini (mengikut jantina dan saiz pemenang-jika tidak bersesuaian akan ditukar kepada hadiah lain)

3)Baucar 15% sweetlovelyshoppe

2nd prize :

1)Koleksi Baju di blog ini (mengikut jantina dan saiz pemenang)

2)Baucar 15% sweetlovelyshoppe

3rd prize:

1)Koleksi Baju di blog ini (mengikut jantina dan saiz pemenang)
2)Baucar 15% sweetlovelyshoppe




3 Consolation Prize:
Baucar 15% sweetlovelyshoppe

So kawan-kawan yang nak joint leh la joint sekarang sbb hari nie merupakan hari last contest nie dibuka...
Esok dah tutup dah...

January 18, 2010

CONTEST SWEET PICTURE ANAK BERSAMA IBU

 

Nak joint contest lg arr...Mana tahu ada rezeki menang...Hehehe...

Contest nie dianjurkan oleh EIYA...

Gambar yang dipertaruhkan adalah gambar ini...


 
Nama Mama : Lynn Hamzah
Nama Anak : Nur Qistina Farzana binti Norhuraiza
Tarikh Lahir : 3rd July 2007

Why this picture so sweet & special for us?

Actually gambar nie diambil sewaktu kami sekeluarga lepak2 di Danga Bay...Its so sweet because kami berdua memakai baju warna PINK ...Dulu saya tak berapa minat sangat dengan warna PINK nie tapi sejak kehadiran Lovely Qistina dalam hidup ini saya begitu menggilai segalanya yang berwarna PINK...
Love you so much Lovely Qistina...Muaahhss...

LovELy QisTinA dEmAm LaR

Aduhai...Lovely Qistina demam lar...

Kesiannya tengok My Lovely Qistina...Ermmm...Hari nie dah masuk hari ke3 anak dara kesayangan kami nie demam...Actually hari Sabtu lepas waktu tgh malam tu badan dia dah dedar...Lovely Qistina punya la aktif petang Sabtu tu...Kebetulan petang tu aku & Mr. Hubby bawa dia berjalan-jalan ke Danga Bay...Then entah macam mana badan dia leh dedar plak malam tu...

Semalam aku & Mr. Hubby bawa dia ke klinik...Doc cakap suhu badan dia dah cecah 38 darjah celsius...Kira panas juga la tu...So balik jer rumah aku & Mr. Hubby berhempas pulas la bagi dia makan ubat....Huhuhu...Amat lah susah nak bagi anak dara nie makan ubat...Melalak macam kena pukul...Sabar jer la...Tapi melalak macam mana pun kena gak bagi ubat...Tak ada excuse yer...Dulu ada sekali tu dia demam, aku campurkan ubat dengan susu dia...Tapi bila aku buat sekarang nie macam tu, dia dah protes tak nak minum susu...Jadi kena la bagi makan ubat dengan cara asal...

Pagi tadi seawal jam 4.00 pagi terasa badan dia panas lagi...Erm, kesian plak nak bagi makan ubat...Kang x pasal2 mengganggu jiran tetangga plak bila suara anak dara tu membingit pagi2 buta...Jadi aku & Mr. Hubby decide untuk masukkan ubat montot...Yang bagusnya guna ubat montot nie sebab tak sampai 1 jam badan dia dah berpeluh-peluh...Kesan ubat montot nie sangat cepat...Then bila dah susut panas tu, pukul 6 lebih lepas dia minum susu aku bagi plak ubat antibiotik...

Pagi nie tengok muka Lovely Qistina dah ceria sket...Waktu hantar dia kat school, dah boleh tersenyum dan nak bermain-main dengan kawan2...So aku tak la worried sangat...Luckily Teacher Fatimah faham kes-kes macam nie...Dia kata akan beri Lovely Qistina makan ubat ikut masa dan sekiranya suhu badan anak dara panas sangat baru dia akan contact aku or Mr. Hubby...Tapi aku harap sangat bila kami amek dia petang nie dia dah sihat sepenuhnya la...Kesian arr tengok dia demam...

Get well soon yer anak mama...Miss you so much...

January 15, 2010

::PeTir SaMbAr MeNyAmBar...TaKutNyeR Aku::

Nak story mory dengan korang sket...Hari nie sampai jer aku kat office, terdengar sedikit kekecohan di dept. aku nie...Ala-ala petir sambar menyambar...Sorang cakap sorang lagi melawan...Amek kau...Ayoyo...Pagi2 dah ada isu PANASSZZZZ ker? Dah la hari nie hari Jumaat...Penghulu segala hari tau...

Aku macam dapat menjangka apa yang dikecohkan pagi2 hari nie...Sebenarnya apa yang berlaku adalah disebabkan KELAZERAN seorang staff kat dept. nie...Selalunya aku dan beberapa rakan lain yang menjadi bahan makanan staff nie untuk DILAZERKAN tapi hari nie kena kat batang hidung dia sendiri...Staff nie memang arr suka menyampuk kalau ada jer mistake kitorang kat mana-mana...Dan tersangatlah suka jadi minah kecoh kat dept. nie...

Semalam aku terima surat aduan berkenaan staff nie disebabkan KELAZERAN dia yang terlampau...Dan yang dijadikan bahan untuk MELAZER kali nie adalah seorang pegawai atasan...Boss aku pagi2 dah merungut yang bukan2 pasal staff nie...Aku pun layankan jer la...Dengarkan jer rungutan boss aku...Boss aku pun dah report dengan pegawai atasan staff nie berkenaan apa yang staff nie dah buat...Siap sertakan sekali surat aduan daripada pegawai atasan yang telah DILAZERKAN tu...Entah apa la tindakan pegawai atasan staff nie ek...

Aku harap sangat aku tak jadi macam staff nie...Aku cakap macam nie sebab aku pun dah pernah menjadi mangsa KELAZERAN staff nie...Saat tu ALLAH S.W.T jer yang tahu betapa sedih dan sakitnya hati aku...Jadi aku harap sangat agar ada keinsafan yang akan wujud dalam diri staff nie bila dah kena sound dengan boss dan pegawai atasan dia...

Ok arr...Aku nak buat kerja lain plak...Kang tak pasal2 aku plak yang kena sound...Huhuhu...

January 14, 2010

- Canteknyer Baju Nie -

 Erm....Sebenarnya aku nie duk klik sana sini untuk cari dress yang cantek...Tujuannya adalah untuk dijadikan baju untuk flower girl Majlis Perkahwinan Fara Lisa & Udin...Hehehe...Salah satu sebab duk klik sana sini tu bcoz my Lovely Qistina will be one of the flower girl waktu majlis tu nanti...Jadi of course lor aku nak si kecik tu melaram habis waktu wedding tu nanti...Hehehehe...

Klik punya klik aku terpandang design yang sangat cantek...Warna tema wedding diorang nie adalah warna PURPLE...Yang mana satu ek design yang best untuk my Lovely Qistina...




 
 
 
 
Aku berkenan dengan yang atas sekali tu...Tapi duk terfikir plak nak hantar kat tailor mana ek? Bukan biasa pun tempah baju2 macam nie...Huhuhu...

January 13, 2010

THYROID

Huhuhu....

My MIL disahkan menghidapi penyakit THYROID tahun lepas...Tapi lepas jer doc bagitahu yang My MIL kena penyakit tu, My MIL dah makan segala ubat2 yang dibekalkan...Baru2 nie My MIL buat pemeriksaan darah dan didapati sakit yang dia alami semakin bertambah...Dan doc yang merawat dia boleh bagi ubat jer dan minta untuk buat pemeriksaan darah pada bulan 3 nanti...

Dan yang menambahkan tension kitorang anak beranak apabila My SIL tanya pada doc tu perlu ker kami refer dengan pakar tentang penyakit My MIL nie...Nak tahu doc cakap apa? Dia kata, tunggu sampai dah teruk la...Huh...Mengamuk la My SIL kat klinik kerajaan tu...Aduhai...Yang doc tu pun bangang sangat kenapa ek...Tak kan la nak tunggu teruk baru nak refer dengan pakar...Aku & Mr. Hubby yang tak berada di tempat kejadian pun sakit hati mendengarnya...

Jadi aku nak sangat pendapat dari korang semua...Seharusnya kes2 macam nie sesuai dirujuk dengan hospital kerajaan biasa atau terus jer ke pakar? Dan sesiapa yang ada pengalaman tu share la sket dengan aku...

Update Tentang Qistina

Syukur alhamdulillah...

Masuk hari nie dah hari ke8 @ minggu kedua Lovely Qistina bersekolah di Tadika Ixora Ria...Jadi aku nak citerkan sket perkembangan my little daughter tu...
  1. Setiap pagi @ minggu pertama sewaktu aku hantar dia ke Tadika dia akan menangis dan x nak lepas memeluk aku...Nak tak nak terpaksa la teacher yang paling close dengan dia @ Teacher Fatimah akan dukung dia dan bawa dia masuk ke dalam one of the room untuk mengelakkan dia berlari mengikut aku dan Mr. Hubby...Huhuhu...Kata kawan2 yang lebih senior maybe Lovely Qistina baru nak sesuaikan diri dengan environment baru...Dan setiap hari @ minggu pertama aku telah spend kredit telefon untuk bertanyakan keadaan dia di school...
  2. Setiap petang bila aku & Mr. Hubby sampai jer di Tadika Ixora Ria, Lovely Qistina akan berlari ke pintu pagar dan menyambut kami berdua...Hehehehe...Dan waktu tu dia x pulak menangis tapi menunjukkan riak muka yang paling happy sekali...Seronok sket tengok dia macam tu...Tak la susah hati aku & Mr. Hubby...
  3. Sebelum balik ke rumah aku & Mr. Hubby akan bertanya pada Teacher Fatimah tentang perkembangan Lovely Qistina di school...Dan alhamdulillah dia bukan la budak yang suka meragam...Cuma katanya Lovely Qistina tidak mahu minum susu...But my daughter tidak mempunyai masalah apabila makan...Doc pernah cakap kalau anak dah makan banyak, minum susu akan kurang...Jadi aku x la risau sangat...
  4. Sepanjang minggu pertama Lovely Qistina dan rakan-rakan yang lain menjalani minggu suaikenal...Jadi aktiviti sepanjang hari hanya diisi dengan menari, bermain dan menghabiskan masa bersama-sama...Tapi masuk jer minggu kedua kelas telah dimulakan...Dan yang seronoknya bila balik jer rumah Lovely Qistina akan menunjukkan aku & Mr. Hubby apa yang dia belajar di school...
Aku & Mr. Hubby happy sangat tengok perkembangan dia...Dengar dia berceloteh tentang itu dan ini...Happening sungguh...Dan harapan kami, Lovely Qistina x rasa boring la di Tadika Ixora Ria tu...Insyaallah...

January 10, 2010

- a.k.h.i.r.n.y.a -

hehehe...

happy bangat sih...akhirnya hasrat hati untuk memiliki lappy sendiri tercapai juga akhirnya...untuk pengetahuan korang semua niat untuk memiliki lappy sendiri nie dah ada since dari tahun 2008 lagi...tapi ada jer sebab musabab yang tidak membolehkan aku memilikinya...huhuhu...

hari ni, 10 Januari 2010 selepas jer sarapan pagi kat restoran mamak kegemaran kami sekeluarga aku pun dok cadangkan kat Mr. Hubby untuk melebarkan sayap ke PERSADA, Johor...Mr. Hubby dok tanya aku nak buat per kat PERSADA tu...so, aku pun cakap la yg weekend nie ada PC & ELECTRICAL FAIR...jadi kitorang pun teruskan la ke PERSADA...

sampai jer kat PERSADA, pintu dewan masih x berbuka lagi...jd berkumpul la kami sekeluarga dan orang lain di hadapan pintu dewan...tepat jer pukul 11.00 pagi akhirnya pintu dewan dibuka untuk para pengunjung,,,so apa lagi...serbu arrr...hari nie hari terakhir fair nie...erm...berpinar mata aku tengok promotion diorang...baik dari segi barangan elektrikal atau barangan IT...

pusing punya pusing akhirnya aku dah terbekenan kat lappy nie...walaupun x ler besar sangat tapi bagi aku sangat sesuai untuk digunakan untuk blogging, facebook, dan kerja2 yg simple seperti menaip laporan...dan apa yang penting warna dan designnya yang sungguh menarik hati, jiwa dan ragaku...hehehe...SUKANYER...

anyway, aku nak tunjukkan gambar my new lappy kat korang semua...actually, gambar nie aku google jer...sbb rasanya gambar2 nie lebih clear berbanding daripada gambar yg aku amek menggunakan hp...hehehe...for my new lappy, welcome to our family...


 
INILAH DIA BUAH HATI TERBARU AKU...
MS. PINKY...

January 5, 2010

HAPPY NEW YEAR 2010

Hi everybody...

Erm, rasanya tak terlewat untuk ucapkan HAPPY NEW YEAR 2010 utk kawan2 semua...Dan hari nie merupakan hari ke5 kita berada di tahun baru 2010...Macam x percaya jer dah pun masuk tahun 2010...

Permulaan tahun baru nie 2010 nie nak update citer tentang my lovely daughter Qistina...End of December 2009 aku & Mr. Hubby dah decide untuk hantar Lovely Qistina untuk masuk Tadika Ixora Ria...Tadika nie x jauh mana pun dari rumah kami...Dalam taman yang sama juga...Dan keputusan untuk menghantar Lovely Qistina ke Tadika Ixora Ria nie disebabkan oleh beberapa perkara...Dan aku rasa x perlulah nak citerkan perkara2 tu dengan lebih detail kat sini...Biarlah aku & Mr. Hubby jer yang tahu...Hehehe...

Anyway dengan kemasukan secara rasminya Lovely Qistina ke Tadika Ixora Ria semalam aku harapkan anak kesayangan aku tu suka dengan environment baru dia...I really hope the new environment will make my lovely daughter kuat untuk menempuh cabaran di hari2 mendatang...Macam nak pergi berjuang lor...Huhuhu...Tapi sebelum register Lovely Qistina kat Tadika Ixora Ria nie, aku & Mr. hubby terfikir2 gak sesuai ker nak masukkan dia ke tadika nie...Her age baru jer nak masuk 3 tahun Julai 2010 nie...Feedback positif dari kawan2 banyak membantu kami...Jadi sekarang nie aku & Mr. Hubby kena la cuba dulu...We choose Mandarin & English medium untuk pembelajaran dia...Tapi untuk kids yang berusia 3 tahun nie Tadika Ixora Ria lebih mempraktikkan Learning Through Fun...Macam Playschool la kira-kiranya...Hehehe...

For your information, semalam waktu aku & Mr. Hubby hantar dia, ok jerk...Her teacher said she laughing, playing with her friends...Tapi pagi nie tadi dia leh nangis la plak...Huhuhuhu...Sungguh risau la sekarang nie...Entah macam mana la keadaan Lovely Qistina ek?  Really hope she will be fine there...Erm, ok la...Ada few pics nak dikongsikan bersama...Hope korang enjoy la yer...


 Lovely Qistina dengan uniform dia...Huhuhu...Gambar blur sebab dia x pose betul2...


Kelengkapan Lovely Qistina sepanjang sehari di Tadika Ixora Ria - Beg Hijau tu Beg Sekolah & Beg Biru tu beg Childcare...

Nanti bila ada masa free will take pics Tadika Ixora Ria untuk letak kat blog nie plak yer...Ok arr...Ada kerja lain nak buat nie...