December 31, 2010

Senarai Bloglist 2011

Ini adalah Sticky Post...Untuk entry2 terbaru please scroll ke bawah yer...

Untuk pengetahuan korang semua blog Lynn nie tak ler sepopular blog Redmummy, Cikgu Dahlia atau Hanis Zalikha tu...Tak ler sampai traffic riban-riban setiap hari macam mereka-mereka yang popular tu...Tapi entah macam mana pagi tadi Lynn tergerak hati untuk senaraikan dengan lebih banyak lagi blog untuk diletakkan dalam bloglist yang wajib Lynn baca setiap hari pada tahun 2011...

Lynn ingat nak asingkan blog-blog nie mengikut negeri...Contohnya blogger dari negeri Johor akan diletakkan di list negeri Johor...Begitu la juga dengan negeri-negeri yang lain...Rasanya itu lebih memudahkan Lynn untuk ingat semua kawan-kawan blogger Lynn...Senang juga untuk Lynn komen entry-entry korang...Kadang-kadang Lynn nie terlepas pandang la...Terskip baca entry korang dan x komen pun...Sedangkan korang punya la gigih datang membaca setiap entry Lynn serta komen sekali...

Jadi untuk semua kawan-kawan blogger ku...Please drop your comment kat entry nie dan tinggalkan sekali korang punya link blog...Inform Lynn korang skrg stay kat mana yer...Senang nanti Lynn nak letakkan dalam blog list untuk tahun 2011 nie...Hehehehehe...Silap hari bulan sejurus jer korang bagi link Lynn terus jer ubah setting kat blog Lynn nie dan masukkan senarai blog yang baru...