December 23, 2010

Ragam Qistina

Petang nie Lynn nak share sket citer tentang darling Qistina...Sejak dia tahu yang dia nak dapat adik tak lama lagi, anak dara Lynn dan Mr. Hubby nie punyalah banyak ragam yang dia tunjukkan pada kitorang berdua...Huhuhuhuhu...Walaupun banyak ragam yang dia tunjukkan tapi kadang-kadang tu tergelak juga kitorang tengok keletah dia...

Untuk pengetahuan korang Qistina sekarang dah makin manja dan kemanjaan dia nie kadang-kadang buat Lynn & Mr. Hubby fenin kepala nak melayankan...Nak tengok DVD Upin Ipin kat dalam bilik pun nak kena temankan tau...Padahal sebelum nie boleh jer dia melepak dalam bilik tengok DVD tu sendiri...

Qistina makin banyak songeh bila minta Lynn buatkan susu untuk dia...Dia memang x minta Mr. Hubby buatkan susu dia...Mesti dia nak Lynn juga yang buatkan susu...Kalau air tu x panas macam yang dia nak sure dia akan mengamuk sakan tau...Siap cakap lagi nak susu banyak + air panas banyak...

Dan bila dah siap jer susu yang Lynn buat tu mengikut piawaian yang Qistina tetapkan, dia bukan minum habis pun susu tu...Kadang2 tu membazir jer sebab dia just hisap puting botol tu jer...Alahai...Makin haru la kitorang dibuatnya...Sebab harga susu bukannya murah lor...Bila tak habis minum kan membazir namanya...Huhuhuhu...

Qistina semakin suka bermain dengan anak patung lately nie...Kononnya anak patung tu baby dia...Asal pergi ke shopping complex sure ada jer permainan yang berkaitan dengan anak patung yang dia nak beli...Baru-baru nie dia duk berkenan dengan Barbie plak...Terasa tak lama lagi kena la juga Lynn dan Mr. Hubby belikan anak patung Barbie tu untuk dia...

Sekarang nie Qistina suka gaduh2 manja dengan Lynn atau Mr. Hubby...Kalau dia gaduh dengan Lynn dia akan cakap 'Tak mau kawan dengan Mama...Kawan dengan Papa jer'...Begitulah juga sebaliknya...Tapi gaduh tak lama mana pun...Tak sampai 5 minit dah okey dah...Hahahahaha...

Itulah diantara beberapa ragam Qistina lately nie...Lynn dan Mr. Hubby rasa dia memang nak kan perhatian lebih sekarang nie...Sebab dia dah tahu tak lama lagi dia nak jadi kakak...Mungkin lepas dapat adik nanti dah tak leh nak manja2 sangat kut...Tu yang sekarang nie pe-el dia boleh tahan tu...Huhuhuhuhu...Korang yang dah beranak ramai nie pernah tak alami ragam anak macam nie ketika korang preggy...Meh la share sket kat sini...
Gambar nie Lynn tak pernah tepek lagi kat blog atau FB...Jadi petang nie korang tengok gambar nie la yer...Hehehehehe...