December 1, 2010

New Header

Morning semua...Sihat ker korang hari nie? Pagi nie Lynn ada buat pembaharuan sket kat blog Lynn nie..Tentu ada yang perasan kan apa pembaharuan tu...Sebenarnya dulu waktu Lynn tukar layout blog nie Lynn ada cakap nak buat header baru kan...Tapi asyik tertangguh-tangguh jer...

Last week ada seorang blogger yang baik hati + cun melecun nie yang bernama Mizz Sue telah mengemail dan beria-ia minta gambar sebab nak buatkan header baru...Owh...Mula-mula tu macam tak percaya jer ada yang nak tolong buatkan header untuk blog ALL ABOUT US nie...Teragak-agak juga nak bagi gambar tu...Tapi semalam Lynn decide untuk bagi juga gambar setelah beberapa kali dia bagi email pada Lynn...

Dan hasilnya adalah seperti ini...

 Yang Pertama...

Yang Kedua...

Jadi pagi tadi bila Lynn dah pun godek-godek design blog Lynn nie...Dan terus decide untuk pilih header yang first tu...Memang cantik betul la dan kena dengan layout blog Lynn...Chewah...Masuk bakul angkat sendiri...Padahal yang beria-ia buat header nie cik adik Mizz Sue nie...



Memang sangat-sangat berterima kasih kepada Mizz Sue kerana telah bersusah payah membuat header baru untuk blog Lynn nie...Dan dalam entry khas yang dibuat oleh Mizz Sue dia minta Lynn mendoakan dipermudahkan perjalanan hidupnya...Sangat mulia hati Mizz Sue nie...Buat header tapi x minta apa-apa bayaran jer...Cuma minta Lynn mendoakan dia jer...

Untuk Mizz Sue, kak Lynn akan sentiasa mendoakan hidup Mizz Sue diberkati ALLAH S.W.T dan sentiasa mendapat lindungan dariNya...Semoga Mizz Sue dapat melalui hari-hari mendatang dengan penuh keceriaan dan kasih sayang...Insyaallah next year nak kawen dah Mizz Sue nie...Semoga dipermudahkan segala urusan yer dik...