December 20, 2010

Morning Semua

Salam ceria pagi Isnin utk semua kawan-kawan blogger Lynn...Huhuhuhuhu...Lama betul tak menjengah kat blog nie...Setelah berkursus 2 hari di Teluk Gorek dan sambung plak cuti Sabtu dan Ahad...Makanya total 4 hari tak menjengah blog...Traffic pun jatuh merundum la sepanjang ketiadaan entry 4 hari nie...Huhuhuhuhu...Tak dapat la nak cash out cheque kedua NUFFNANG dalam jangka masa terdekat nie...

Jadi hari nie Lynn akan sedaya upaya berjalan ke blog korang semua...Membalas kunjungan dan yang pasti memberi komen terhadap entry-entry kamu semua...Memang rindu sungguh la dengan korang...Dengan anak-anak korang yang comey dan banyak keletah tu...Hehehehehe...Tapi Lynn kena la selesaikan kerja-kerja yang ada kat atas meja nie dulu...Dah selesai baru la boleh nak jalan-jalan ke blog korang yer...

Lynn nak update sket citer pasal Qistina...Tapi di next entry la yer...Tentang perangai dia sejak Lynn preggy nie...Hehehehehe...Jumpa lagi di next entry...Take care semua...