December 8, 2010

Model Kecil Nak Beraksi

Hehehehehe...Boleh tak tajuk entry macam tu...Ikut suka tuan punya blog la kan...Petang nie Lynn nak share dengan korang beberapa pics yang Lynn tak tepek hari Isnin lepas...Semuanya diambil waktu majlis kenduri di kampung Ahad lepas...Gambar-gambar nie adalah gambar insan-insan kecik yang bertakhta (betul ker ejaan tu) dalam diri Lynn sejak mereka lahir hingga la kini...Yang banyak dah tentu la gambar si comey Danial Mikail...Hehehehe...

 Inilah dia Danial Mikail...Comey tak? Mikail nie anak kepada sepupu Lynn, Abang Long Faizal...Anak kedua dia yang baru jer lahir 30 Jun 2010 yang lepas...Birthday dia sama dengan due date baby Lynn yang bakal lahir next year...

 Why are you staring at me ha? Hehehehehehe...Fokus jer dia bila Lynn amek gambar dia...

Mikail duk perhatikan Qistina yang tengah syok makan gula-gula...Mr. Hubby memang suka tengok Mikail nie...Pegang dia macam pegang baby berusia nak dekat setahun...Mantap betul la badan Mikail nie...

 My name is Kasih Qaisara...Anak sulung kepada Abang Long Faizal...Rambut dia kerinting semula jadi dan sama gak perangai dengan Qistina tak nak ikat rambut...Alahai...

 Qaisara with Qistina...Double Q beraksi...

 Qistina, Adibah, Qaisara & Raziq...Raziq dan Adibah nie pangkat uncle dan auntie kepada Qistina dan Qaisara...Waktu nie Danish tak sampai lagi jadi Raziq berkawan dengan diorang jer...Hehehehe...

 Qaisara with baju red riding hood dia...Baju tu Mak Lang Lynn baru jer belikan untuk dia...So cute bila tengok dia pakai baju tu...

Danish berposing mesra dengan Qistina...Diorang berdua memang rapat sejak lahir lagi...Membesar sama-sama...Sejak Qistina dah school nie Lynn dan Mr. Hubby akan bawa Qistina ke rumah Mak Tih every week untuk berjumpa dengan Danish...

 Tersesat plak model besar kat dalam gambar nie...Hehehehehe...Diorang nie memang pantang tengok orang nak bergambar...Asyik nak menyelit jer...

  Me again...Hehehehehe...Auntie n unlce yang lain jangan la boring yer tengok gambar Mikail...Mama Lynn nie suka betul la amek gambar Mikail...Mikail pun redha jer la...

 Huhuhuhuhu...Muka tension jer Mikail...Sabar jer la yer Mikail...Lepas nie dah tak potong jambul lagi dah...

Okey...Itu la dia insan-insan kecil yang Lynn sayang...Doa Lynn agar mereka semua menjadi anak yang soleh dan solehah serta taat kepada ALLAH S.W.T, kedua ibu bapa dan keluarga...Kalau boleh Lynn nak Qistina sentiasa close dengan diorang semua seperti mana Lynn close dan rapat dengan semua sepupu-sepupu Lynn...Insyaallah...