December 20, 2010

Lawak2...

Hahahahaha...
Petang nie tadi...
Ada 2 orang visitor dari luar nak jumpa Mr. Boss...
Dah ler tak buat appointment...
Main terjah jer datang...
Erm, x per la kan...
Layankan jer...
Jadi kebetulan Mr. Boss tgh minum kat pantry...
Lynn dan beberapa staff suruh tunggu sekejap...
Lynn tanyakan saper nama dan dari mana...
Tapi this person x nak bagi tahu...
Dia cuma cakap yang dia dari Tadika Nuri...
Macam pelik semacam jer...
Sebab Mr. Boss tak der plak hantar anak dia kat tadika tu...

Nak tak nak Lynn disturb la juga Mr. Boss yang tgh minum...
Cakap ngan dia yang ada visitor nak jumpa...
Mr. Boss pun pelik semacam jer tau...
Sebab tak pernah dengar atau kenal visitor nie...

Yang kelakarnya...
Waktu visitor nie nak masuk bilik Mr. Boss..
Sempat plak dia cakap...
Suruh buatkan air teh o kurang manis...
Tercengang kitorang kat luar nie...

Ada yang cakap bila masa plak visitor tu jadi Pengarah kat sini...
Hahahahahaha...
Sudahnya Ketua Kerani suruh sediakan air kat pantry jer...
Kalau visitor tu nak minum gie jer kat pantry...
Mr. Boss tak pernah minum kat bilik dia...
Inikan plak nak bawa minuman untuk visitor kat bilik dia..

Tertanya-tanya gak...
Saper la ek gerangan visitor tu?
Sekarang nie dia masih kat dalam bilik Mr. Boss...
Mesti nanti dia tanya kat Lynn mana air teh o dia...
Huhuhuhu...