December 11, 2010

Ke Mana Jer Korang Hari Nie?

Morning semua...
Sihat ker korang sekeluarga hari nie?
Seronok kan hari nie...
Tak payah nak terkejar-kejar ke tempat kerja...
Al maklumlah hari cuti...
Hehehehehehe...
Tapi Lynn pasti ada juga di antara kita yang bekerja...
Di sektor swasta dah tentu kerja half day hari nie...
Betul tak?
Jadi untuk mereka yang bekerja tu...
Rajin-rajin la bekerja yer...
Dan untuk mereka yang bercuti macam Lynn nie...
Ke mana jer korang hari nie?
Apa aktiviti yang korang buat yer?
Masak-masak, makan-makan, jalan-jalan...
Kitorang sekeluarga masih tak decide nak buat apa hari nie...
Ada gak jemputan kawen kat Senai...
Tapi tengok la nanti...
Kalau mood okey pergi la kut...
Huhuhuhuhu...