December 3, 2010

Jumaat Yang Dingin

Salam pagi Jumaat untuk semua...Apa khabar semuanya?  Moga korang dan keluarga sihat-sihat la yer...Pagi nie Lynn sampai office awal juga...Jam 7.45 pagi dah pun punch kad...Dan waktu Lynn naik ke pejabat Lynn, Lynn rasa hari nie dingin sangat...Angin kat luar memang la sejuk jer...Macam nak hujan pun ada juga...Memang dah tak kuasa la nak on kat aircond kat bilik Lynn nie...Kang tak pasal-pasal Lynn jadi frozen plak...Huhuhuhu...

Insyaallah malam nanti kitorang balik ke rumah Nenek Lynn di Batu Pahat...Minggu nie ada kenduri kat kampung...Jadi disebabkan kitorang tak balik beraya hari tu Mr. Hubby ajak balik awal sket...Boleh spend masa lama sket kat kampung...Boleh juga tolong-tolong apa yang patut...Kenduri hari Ahad nie adalah bersempena Makcik Lynn yang baru dapat anak lelaki Oktober lepas...Dia dan suami dah bernazar kalau dapat anak lelaki diorang nak buat aqiqah seekor lembu...

Pastinya suasana kat kampung agak meriah weekend nie...Ramai saudara mara kitorang akan balik ke kampung..Memang syok habis la...Family Lynn dari Rawang pun akan balik ke Batu Pahat malam nanti...Dan kalau diizinkan Allah S.W.T, Lynn dan Mr. Hubby ingat nak bawa adik-adik Lynn serta anak kesayangan kitorang ke Wet World Batu Pahat esok...Sajer jer nak bagi diorang enjoy...

Entah macam mana la rupa Wet World Batu Pahat tu...Last time kitorang gie sana adalah pada tahun lepas...Waktu KSK LPP Johor buat hari keluarga...Tapi waktu tu Lynn tak dapat nak join Qistina dan Mr. Hubby bersuka ria...Lynn kena bertugas...Jadi kalau dapat pergi kali nie boleh la juga layankan anak dara Lynn tu mandi manda...Tentu dia seronok sakan nanti...Hehehehehe...

Okeylah semua...Cukup dulu update tentang kitorang sekeluarga untuk entry pagi nie...Lynn nak breakfast la...Perut dah terasa lapar sangat dah nie...Erm, korang dah breakfast ker? Kalau belum breakfast lagi meh la kita breakfast sama-sama yer...