December 13, 2010

Jalan-jalan Dengan Family

Petang nie Lynn just nak tanya korang sket jer...
Cousin Lynn sibuk ajak gie bercuti next year...
Jadi Lynn tengah confius nie...
Nak pilih negeri mana plak nak merayap nie...
Erm, korang ada cadangan tak?
Tempat-tempat menarik yang tidak perlu seberang laut...
Tak perlu naik ferry...
Please share dengan Lynn...

 My cousin sibuk duk mengajak jalan-jalan...
Tapi untuk program next year...
Diorang minta Lynn jadi ketua rombongan...
Alahai...
Mak yong nie juga yang diorang minta uruskan...
Mungkin sebab Lynn dah berjaya...
Membawa 1 family dengan penuhkan 1 gerabak keretapi tahun 2007...
Kitorang gie Langkawi waktu tu...
Hehehehehe...
Memang super duper happening la...
Please share dengan Lynn yer...
Kalau korang ada cadangan tempat yang sesuai...