December 30, 2010

Hari Nie Ada Meeting

Morning semua...Sihat ker korang? Hope semuanya sihat2 belaka la yer...Entry nie entry autopublished...Tak pasti la entry nie akan muncul ke tidak sebab pernah gak entry autopublished Lynn tak muncul kat blog...Entah kat mana silapnya...Huhuhuhu...

Hari nie Lynn ada mesyuarat pengurusan di Hotel Landmark, Batu Pahat...Hotel nie berdepan dengan BP Walk...Jadi kalau malam minggu disarankan tak yah la duk menginap kat sini sebab Lynn dah ada experience tak tido malam bila stay kat hotel nie...Di BP Walk nie ada disco dan club yang pastinya membingitkan telinga anda di malam minggu...Tapi kalau korang suka dengan suasana yang bising tu okey jer kalau nak stay kat hotel nie malam minggu...

 Inilah dia Hotel Landmark, Batu Pahat...Untuk mereka yang tak tahu jer...Yang mana tahu tu duk diam-diam yer...

Lynn harap mesyuarat pengurusan kali nie berjalan lancar...Dan disebabkan Mr. Boss baru jer balik dari mesyuarat dengan Pengarah-Pengarah sure banyak amanat yang akan disampaikan dalam mesyuarat pengurusan nie...Hope tak amek masa sehingga lewat petang la yer...Hehehehe...Erm, okey la...Nanti ada masa dan peluang Lynn akan jalan-jalan kat blog korang dan komen...Take care semua...Muaahhhsss...