December 29, 2010

Batuk Ini Menyakitkan Tekak

Huhuhuhuh...
Setelah beberapa hari memakan ubat sakit tekak...
Akhirnya batuk-batuk Lynn makin worst...
Semalam dah start kuar kahak...
Memang arr makin perit tekak nie...
Ubat sakit tekak dah habis plak tu...
Dan hari tu doktor tak bagi ubat batuk...
Jadi lunch hour tadi Lynn bergegas ke Farmasi...
Bertanyakan tentang ubat batuk yang sesuai dimakan...
Al-maklumlah preggy mommy...
Nak amek sebarang medicine kena la tanya yang pakar...
Diorang suruh makan ubat nie...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Lynn pun beli la ubat nie yang paling kecik sekali...
Hope sangat lepas makan ubat nie batuk Lynn okey...
Tidur malam pun asyik terganggu jer lately nie...
Semua gara-gara batuk la...
Untuk para wanita di luar sana...
Korang pernah alami tak batuk2 waktu mengandung nie?
Ada makan ubat apa2 tak?