December 14, 2010

Award Dari Puan Stoberi

Hari nie sempena hari lahir Puan Stoberi yang ke 31 dia dengan baik hatinya telah memberikan satu award untuk pengkomen tegar yang selalu memberikan komen kat entry2 dia...Hehehehehe...Dan salah seorang daripadanya adalah Lynn Hamzah...Wah...Agak glamour di situ...


Rupa-rupanya Puan Stoberi nie tua daripada Lynn 2 tahun la...Alahai...Selama nie main hentam kromo jer panggil dia Reen...Jadi lepas dah tahu umur Puan Stoberi nie lagi tua dari Lynn maka kena la membahasakan dia Kak Reen...Hehehehehehe...Tak sanggup la plak nak panggil Reen jer...Tak baik tau...Kena la hormat orang yang lebih senior daripada kita...

Award nie tak leh share dengan saper2...Memang dia bagi khas untuk Lynn dan para pengkomen tegar dia yang lain...Jadi korang pakat tengok jer la yer...Kalau korang nak tahu lebih lanjut tentang Puan Stoberi nie boleh la la klik kat mana-mana jer nama dia yang ada kat entry Lynn nie...Semua dah link dengan blog dia tu...

Sempena hari lahir dia hari nie dan anniversary perkahwinan kali ke2 dia yang jatuh pada hari semalam...Lynn sekeluarga mendoakan agar dia panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki...Bahagia bersama suami tercinta dan keluarga hingga ke akhir hayat...Tq so much yer Kak Reen di atas award yang diberikan...